Головна » 2016 » Червень » 23 » Пахне хліб, як тепло пахне хліб
19:11
Пахне хліб, як тепло пахне хліб

Минулої середи відбулося урочисте відкриття нового цеху виробничих потужностей ТОВ «Перший столичний хлібозавод». Довгоочікувана подія зібрала в одному місці багато поважних гостей. На відкриття завітали голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук, голова райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ростислав Кириченко, президент холдингу «Хлібні інвестиції» Юрій Триндюк, директор ТОВ «Першого столичного хлібозаводу» Тарас Макаренко, керівники підприємств холдингу «Хлібні інвестиції», представники великих торгівельних мереж та кредитного партнера «Райфайзен банк Аваль», інші шановні гості.
У своїй промові Максим Мельничук зазначив, що приємно вражений різноманітністю асортименту та якістю продукції. Також він додав, що новий цех забезпечує більше 50 сучасних робочих місць, а сума інвестицій на сьогодні склала 150 млн гривень, зауваживши, що за короткий період роботи підприємство вже встигло завоювати любов та довіру споживачів.
З вітальним словом виступив голова райдержадміністрації Олександр Горган. Він наголосив, що відкриття нових потужностей «Першого столичного хлібозаводу» – чергове свідчення оздоровлення української економіки і ефективний спосіб зміцнення Української держави.
До привітань та поздоровлень приєднався голова районної ради Ростислав Кириченко, який побажав працівникам заводу плідної праці та зазначив, що відкриття нового цеху із виробництва хлібобулочних виробів у Нових Петрівцях – інвестиція не лише у Вишгородський район та Київську область, а навіть в Україну. 
Президент холдингу «Хлібні інвестиції» Юрій Триндюк подякував керівництву області та району за значний вклад у розвиток підприємства, адже ще в кінці вересня 2015 року важко було уявити, що за шість місяців можна збудувати такий потужний та сучасний цех. Він зазначив, що у планах на майбутнє цього року – у вересні встановити ще одну лінію, а в наступному році побудувати поряд із цим заводом нову сучасну кондитерську фабрику. 
Після урочистостей гостей ознайомили з виробничими потужностями підприємства. Вони побачили новітнє сучасне обладнання (виключно українського виробництва) та процес виготовлення різноманітної продукції. Адже, як зауважила начальник виробництва Лариса Гайдукова, в асортименті вже більше 30 найменувань хлібобулочної продукції, і він постійно поповнюється цікавими та смачними новинками. 
Сподіваємося, що це перспективне підприємство поставлятиме продукцію не тільки в Україну, а й за кордон. 

Анна ЗАЦЕРКОВНА, «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 595 | Додав: slovo
comments powered by Disqus