Головна » 2014 » Лютий » 14 » Оперативна нарада
18:37
Оперативна нарада
14 лютого у приміщенні адміністративного будинку під керівництвом голови Вишгородської райдержадміністрації О.О.Приходька та за участі голови районної ради О.Ю.Носаля відбулась оперативна нарада. 

Участь у заході взяли заступники голови райдержадміністрації та районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови та секретарі виконавчих комітетів місцевих рад району, керівники правоохоронних органів, організацій, установ та підприємств району, ЗМІ. 

На початку наради голова райдержадміністрації та голова районної ради привітали чемпіонів України з легкої атлетики - вихованців тренера Вишгородської ДЮСШ О.В.Кочеткова. Керівники району подякували спортсменам за значний вклад у розвиток спортивної галузі району, вручили їм набори легкоатлетичної форми та побажали натхнення і нових спортивних досягнень. 

Під час наради значну увагу приділено питанню забезпечення соціального захисту учасників бойових дій, зокрема воїнів-інтернаціоналістів, їх сімей, інвалідів війни. 

«Реалізація на Вишгородщині завдань та доручень Президента України щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій є одним з першочергових завдань районної влади. Відповідно до Указу Президента України "Про проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав" від 12 червня 2013 року № 329 у Вишгородському районі вживаються всі необхідні заходи щодо підвищення рівня соціального захисту і медичного обслуговування учасників бойових дій. Сьогодні, під час урочистостей з нагоди відзначення 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, ми вручатимемо сертифікати на квартири 15 ветеранам Афганістану, у Вишгородському районі за районною програмою «Турбота» ветеранам, інвалідам, батькам та вдовам загиблих воїнів надається матеріальна допомога тощо. Ми і надалі обіцяємо не забувати людей, які відстоювали мир та злагоду у суспільстві», — підкреслив голова райдержадміністрації О.О.Приходько та запросив всіх учасників наради взяти участь в урочистих заходах, які відбудуться об 11 годині біля пам’ятника воїнам-афганцям у м. Вишгороді. 

Керівник району під час оперативної наради інформував присутніх про результати засідання колегії Київської облдержадміністрації, яке відбулось 11 лютого. 

Учасниками засідання велику увагу приділено питанню реалізації у Вишгородському районі медичної реформи, яка передбачає поліпшення стандартів якості медичного обслуговування, здоров’я населення, а також оновлення медичних закладів та обладнання. Голова райдержадміністрації О.О.Приходько наголосив на тому, що голови виконавчих комітетів місцевих рад району, депутати повинні всіляко сприяти роботі медичних установ населених пунктів. Очільник району повідомив, що 12 лютого Герой України, почесний громадянин міста Вишгорода С.І.Поташник вручив працівникам Вишгородської ЦРЛ реанімаційний монітор, використання якого надасть можливість покращити послуги, які надаються у медичному закладі. 

Учасниками оперативної наради розглянуто питання розвитку та благоустрою населених пунктів Вишгородщини (прибирання та розчистки територій сіл, лісосмуг, автобусних зупинок, вивозу та утилізації сміття тощо). Проаналізоано питання роботи дорожнього господарства Вишгородського району у зимовий період, про хід опалювального сезону та стан розрахунків за спожиті енергоносії всіма категоріями споживачів, транспортного обслуговування населення району, газифікації населених пунктів району. 

Присутні обговорили питання наповнення та виконання місцевих бюджетів, роботи дозвільного центру райдержадміністрації. 

За результатами наради голова райдержадміністрації О.О.Приходько надав відповідні доручення
Переглядів: 530 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus