Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Олександр Горган виграв конкурс
12:16
Олександр Горган виграв конкурс

Конкурс на посаду голови Київської обласної державної адміністрації виграв чинний голова Вишгородської районної державної адміністрації Олександр Горган, який переміг інших кандидатів із великим відривом. 
О. Горган отримав результат у 18,03 бала, тоді як найближчий суперник Наталія Баласинович – голова Васильківської районної ради, дружина радника Київського міського голови Віталія Кличка – 14,02 бал. Також у конкурсі взяли участь Микола Бабенко, колишній голова Київської обласної ради (лютий 2014–жовтень 2015 р.р.), Дмитро Воронін, голова Бориспільської РДА, Сергій Замудра, Немішаєвський сільський голова. За стандартною процедурою кандидати на посаду склали тести на знання законодавства та пройшли співбесіди з членами комісії з питань вищого корпусу державної служби.
Олександр Горган очолює Вишгородську райдержадміністрацію з березня 2015 року. У 2005–2010 роках був депутатом Вишгородської міської ради IV скликання. Зараз обраний депутатом Київської обласної ради.
Президент України Петро Порошенко звільнив з посади голову Київської обласної адміністрації Максима Мельничука 10 вересня цього року. 9 вересня Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що заступника голови Київської облдержадміністрації Ігоря Любка затримали за хабарництво, згодом додавши, що це відбулося за погодженням із головою КОДА Максимом Мельничуком. Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль у цьому злочині голови адміністрації М. Мельничука, який відразу піля затримання свого заступника подав у відставку.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 398 | Додав: slovo
comments powered by Disqus