Головна » 2019 » Квітень » 11 » Обладнано два сучасних стоматологічних кабінети
16:23
Обладнано два сучасних стоматологічних кабінети

У зв’язку з численними зверненнями громадян голова Київської облдержадміністрації Олександр Терещук дав доручення обладнати в новозбудованих амбулаторіях Вишгородського району стоматологічні кабінети. 
У селах Старі Петрівці та Ясногородка в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини обладнано стоматологічні кабінети з новим сучасним обладнанням, де вже працюють кваліфіковані медики.
 Завдяки ініціативі Президента України щодо розвитку первинної медичної допомоги у сільській місцевості якісні медичні послуги стали доступнішими для жителів сіл. Це значить, що більше немає необхідності долати великі відстані до лікарень і нарешті можна отримати необхідну медичну допомогу на місці, зокрема пройти обстеження у лікаря-стоматолога.
За попередній місяць на Київщині було відкрито п’ять нових сучасних амбулаторій, що стало можливим завдяки реформі децентралізації.
Стоматологічний кабінет у Старопетрівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини працюватиме щоденно, а у Ясногородській – за окремим графіком.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 334 | Додав: slovo
comments powered by Disqus