Головна » 2015 » Січень » 3 » Новорічні дива збуваються
10:33
Новорічні дива збуваються
Ветеран праці, мешканка Нових Петрівців  Марія Іванівна Котова останні вісім років працювала в селі листоношею. У будь-яку погоду вона доставляла і пресу, і пенсійні гроші. Усі були раді привітній жінці, але роки брали своє.
 
Цього року Марія Іванівна відзначила 70-річчя, і роботу довелося залишити. Пенсії на життя ледь вистачає, а тут з ладу вийшло газове опалення. Зима, морози, електрику періодично відключають. Бабуся живе поряд з онуком, котрий міг би допомогти бабусі,  але зараз Євген Школьний знаходиться на службі у Збройних Силах у зоні проведення АТО, захищає Донецький аеропорт. 
 
Хто не знає, що на Новий рік трапляються дива і збуваються мрії? Одного разу поспілкувавшись із своїм знайомим, повідала, що має проблеми з опаленням свого помешкання. Депутат Вишгородської міської ради Олександр  Баланюк, а це був саме він, звернувся за допомогою до депутата Верховної Ради Ярослава Москаленка, який вивчивши питання, виділив кошти для виготовлення залізної пічки та придбання дрів. І от напередодні Нового року пічку встановили, в помешканні Марії Іванівни стало тепло і затишно. 
 
Марія Іванівна мріяла про тепло в оселі і Ярослав Миколайович це тепло їй подарував. Робити добро простим людям – справжні дива та  приклад небайдужості. І як мало інколи потрібно, щоб людина відчувала себе щасливою, оточеною турботою.
 
Є можливість допомогти ближньому – зроби це! Разом і країну піднімемо!
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 771 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus