Головна » 2013 » Вересень » 25 » Необхідність розвитку підприємництва
13:39
Необхідність розвитку підприємництва

Президентом України В.Ф.Януковичем неодноразово наголошувалося на необхідності розвитку підприємництва.

         Що для цього зроблено на Київщині:

         1. Налагоджена взаємодія місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Київщини із суб’єктами підприємницької діяльності:

         -стоврена та діє регіональна рада підприємців у Київській області;

         -у районах та містах області діють 37 місцевих координаційних рад з питань розвитку підприємництва;

         -з 2012 року здійсню свою діяльність Київський обласний дозвільний центр;

         -створені та функціонують 37 дозвільних центрів при райдержадміністраціях і міськвиконкомах, які з 1 січня 2012 року працюють за принципом «єдиного вікна»;  

 Територіальною державною інспекцією праці у Київській області проводиться активна консультативна та роз’яснювальна робота.

Інспекторами з питань праці протягом 8 місяців 2013 року було розглянуто 1057 звернень та скарг громадян, а на прийомах побувало 2547 осіб та представників підприємств, організацій, установ, яким надано роз’яснення та консультації з питань додержання законодавства про працю та загальнообов‘язкового державного соціального страхування.

Нещодавно начальником Територіальної державної інспекції з питань праці у Київській області В.Шаботинським було проведено семінар з питань дотримання трудового законодавства із керівниками, спеціалістами кадрової роботи та юристами підприємств, установ та організацій Бориспільського району та м.Борисполя. Крім того, для виступу на семінарі запрошувалися спеціалісти Центру зайнятості, Управління Пенсійного Фонду України, Управління праці та соціального захисту населення.

На семінарі розглядалися питання ведення кадрового діловодства; оплата праці; трудові відносини; цивільно-правові договори та надавалися кваліфіковані відповіді спеціалістів стосовно проблемних питань, що виникають у трудових правовідносинах.


Переглядів: 460 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus