Головна » 2013 » Липень » 6 » На відпочинок до Німеччини
10:19
На відпочинок до Німеччини
Реалізуючі соціальні ініціативи Президента України та Програми оздоровлення і відпочинку дітей Київщини на 2013 рік, чергова група школярів міста Вишгорода відбула на оздоровчий відпочинок до Німеччини. 

Запросила їх у гості православна громада святих Валентина та Пасікрата з німецького міста Ульм. Переважно це дітки, які навчаються в недільній школі Храму святих Бориса та Гліба. Окрім відпочинку, мета поїздки – встановлення дружніх взаємозв’язків між недільними школами Вишгорода та Ульма. Адже Борисо-Глібський храм – це історична пам’ятка та один з центрів православ’я в Україні. У програмі відпочивальників зустрічі, подорожі, ознайомлення з культурними та духовними надбаннями Німеччини. 

Як зазначено у Програмі оздоровлення дітей Київщини, цією справою мають займатися установи, підприємства, організації різних форм власності з тим, аби максимально оздоровити дітей. Тому готуючись до відправки дітей на відпочинок та піклуючись про його повноцінність та безпечність, отець Димитрій звернувся з проханням до депутата обласної ради Олександра Приходька віднайти можливість фінансової підтримки поїздки. 

Проводжав учнів разом з батьками настоятель Храму святих Бориса і Гліба протоієрей отець Димитрій, який провів богослужіння з нагоди від’їзду школярів на відпочинок, благословив поїздку. 

На прохання батьків дітей, які відбули до Німеччини, отець Димитрій щиро подякував депутата обласної ради Олександра Приходька та представників Партії Регіонів за фінансову підтримку. У відповідь керівник громадської приймальні ПР Марія Дем’янчук передала дарунки та побажала вдалої поїздки, гарного відпочинку, теплих зустрі чей та благополучного повернення до рідних осель. 

Ірина МАКЕДОН, м. Вишгород 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 461 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus