Головна » 2013 » Червень » 15 » На спортивній орбіті
10:16
На спортивній орбіті
Закінчується перше коло 

Наближається до завершення перше коло чемпіонату району з футболу. В кожній групі визначились команди, які претендують на вихід до чвертьфіналу. 

Так, у групі А серед лідерів такі команди: «МАУ» с. Лісовичі, «Межигіря» с. Нові Петрівці, «Демидів» та «Динамо КВПУ». 

В групі В серед лідерів: минулорічний чемпіон – ФК «Діназ» с. Лютіж, «Енергетик» Вишгородський р-н, ФК «Лютіж» та «Десна» с. Пірново. 

До кінця першого кола залишається три тури і ситуація в групах може змінитися. Тож все найцікавіше попереду. Запрошуємо вболівальників підтримати свої команди!

Бронзовий фініш наших вихованців 

Вдало виступили вихованці Вишгородської районної КДЮСШ в чемпіонаті Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд 1996-97 року народження. Вони потрапили до фінальної стадії змагань, де 11 червня, в Бородянці, на стадіоні «Борекс», шість кращих команд Київської області змагалися за звання найкращої команди. 

В підгрупі наші вихованці двічі зі своїми однолітками з Бородянки та Яготина зіграли у нічию 1-1. Не зазнавши поразки в групі, як і протягом всього чемпіонату, команда зайняла друге місце та виборола право грати за третє місце. В запеклій боротьбі вона переграла команду з Фастова з рахунком 1:0 та завоювала бронзові медалі. Вітаємо наших вихованців (тренер Г. Каплунов) та бажаємо подальших успіхів. 

Також до фінальної стадії змагань потрапила команда 1998-99 р.н., яка намагатиметься гідно представити Вишгородський р-н 16-17 червня в смт Ставище. Тож побажаємо нашим юним футболістам (тренер цієї команди О. Черкай) вдало виступити у фіналі. 

Наш дебютант на висоті 

Стартував кубок Київської області (Кубок голови Київської облдержадміністрації) з футболу 2013 року. Вишгородський район у цьому році представляє команда «Динамо КВПУ» з Катюжанки. 

На першому етапі команда впевнено переграла своїх суперників – команду «Сукачі» з Іванківського району з рахунком 9:0. Так вдало і впевнено на обласному рівні не вдавалося дебютувати жодній команді. Але далі суперник буде більш серйозний. Так, 19 червня нашій команді протистоятиме непроста команда першої ліги Київської області ФК «Бишів» (Макарівський р-н). Сподіваємось на позитивний результат нашої молодої, але амбітної команди. 
Переглядів: 468 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus