Головна » 2013 » Жовтень » 22 » На Київщині вирішуються проблеми ветеранів
10:03
На Київщині вирішуються проблеми ветеранів

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк у Вишгороді провів зустріч з ветеранами та громадою міста. Під час розмови голова Київської ОДА зазначив, що духовність та патріотизм – цінності, які потрібно відроджувати, задля збереження порозуміння та злагоди у суспільстві. 

 
- Сьогодні ми досить співпрацюємо з громадськими організаціями, дослухаємося до ваших пропозицій і чуємо ваші прохання, тому звичайно, що ветеранській організації буде надаватися приміщення, доля проведення засідань ветеранів, - сказав Анатолій Присяжнюк 
 
На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення на Київщині активно вирішується питання щодо забезпечення захисників вітчизни транспортними засобами, житлом, пільговими перевезеннями, а також безкоштовним лікуванням та оздоровленням. 
 
- Влада приділяє увагу одиноким людям, інвалідам, ветеранам. Це категорії соціально незахищених громадян, які потребують допомоги та підтримки держави, - На Київщині реалізується понад 40 цільових програм соціального захисту населення такі, як «Турбота», «Рік ветерана Великої Вітчизняної війни», якими передбачено не тільки вирішення разових питань матеріальної допомоги ветеранам, забезпечення їх ліками та засобами реабілітації, а й комплексне вирішення питань через соціальні програми та проекти, - наголосив Анатолій Присяжнюк. 
 
Також під час проведення зустрічі з ветеранами Анатолій Присяжнюк дав доручення керівникам районів гідно підготуватися до відзначення 70-річниці визволення Київщини від фашистських загарбників. 
 
Губернатор Київщини вкотре наголосив, що нинішні заходи не разова акція, а планомірна реалізація соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.
Категорія: Київщина | Переглядів: 407 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus