Головна » 2013 » Липень » 6 » На часі – модернізація електромереж
10:49
На часі – модернізація електромереж
На робочій нараді за участю голови правління ПАТ «Київобленерго» Олександра Ніверчука, технічного директора ПАТ «Київобленерго» Ярослава Процая, голови райдержадміністрації Олександра Приходька, заступника Вишгородського міського голови Олександра Ростовцева, керівників районних структур було піднято питання виконання інвестиційних програм ПАТ «Київобленерго» щодо модернізації та розвитку системи електромереж району. 

Як зазначив Олександр Приходько, за підсумками діяльності у першому півріччі спостерігалося низьке виконання інвестиційних енергетичних програм. У Вишгородського районного підрозділу ПАТ «Київобленерго» відсутня в необхідній кількості матеріально-технічна база для своєчасного відновлення електромереж в осінньо-зимовий період. У окремих населених пунктах району, через аварії, енергопостачання було припинено на декілька днів. 

Олександр Ніверчук віддав відповідні розпорядження щодо прискорення темпів виконання інвестиційних програм за всіма напрямками діяльності у Вишгородському районі. Запланована закупівля 186 одиниць техніки для області, частина з яких призначена для Вишгородщини. 

До речі – це перша робоча поїздка новопризначеного керівника ПАТ «Київобленерго» і здійснена вона саме до нашого району. Як запевнив Олександр Ниверчук, нове керівництво ПАТ «Київобленерго» буде вести політику щодо модернізації матеріально-технічної бази та якості надання послуг, планується збільшення працівників Вишгородського районного підрозділу ПАТ «Київобленерго». Сьогодні вже верстаються плани виконання інвестиційних програм на 2014 рік. 

Інф. «Слово» 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 573 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus