Головна » 2015 » Березень » 6 » Міцний імунітет – здорове життя
11:09
Міцний імунітет – здорове життя

Питання зміцнення та підтримки імунітету актуальні сьогодні для багатьох. Детально розібратися з проблемами імунної системи намагалися учасники «круглого столу» «Міцний імунітет – запорука здорового життя», що відбувся днями у Димерській бібліотеці для дорослих.

Ініціаторами зібрання стали працівники бібліотеки та Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Ірина Войтенко, соціальний працівник терцентру, акцентувала увагу на тому, що людина має зважено і планово займатися питаннями підтримки імунітету. Завідуюча відділення соціально-побутової адаптації Галина Макаренко зосередилась на практичних рекомендаціях, які дають науковці та лікарі. Соціальний працівник Олександр Кононенко навів ряд цікавих фактів про взаємозв’язок стресу та імунної системи.

Активну участь у обговоренні оголошеної теми взяли й інші учасники зібрання – працівники бібліотек, мешканці селища. Ділились своїми  рецептами зняття стресу та підвищення імунітету, говорили про можливості посту для зміцнення імунної системи та можливостей організму до самовідновлення. 

Підсумовуючи засідання, Галина Макаренко зауважила, що навіть спілкування за «круглим столом» дає свій реальний потужний ефект: «Півтори години, поки йшло засідання, ніхто не думав про проблеми, депресійні стани, усі отримали позитивний заряд, якого вистачить на тривалий час. Гадаю, треба частіше спілкуватись за таким позитивним «круглим столом».

Олександр КОНОНЕНКО, фото автора

Категорія: Димерська громада | Переглядів: 759 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus