Головна » 2015 » Червень » 13 » «МАК» починає з волейболу
10:32
«МАК» починає з волейболу
Ініціативна молодь Катюжанки впевнено крокує назустріч спорту. У селі ось уже півроку як розпочала свою діяльність ініціативна громадська група «МАК» («Молоді активісти Катюжанки»). Це енергійні, повні сил та жаги до життя активісти, які хочуть внести зміни в життя Катюжанки. Зробити багато потрібного для того, щоб гарно відпочити, з користю провести час і зайнятися спортом.
 
Цієї весни представники молоді своїми силами побудували у парку справжній волейбольний майданчик. 31 травня відбулося його офіційне відкриття та турнір з волейболу між командами Катюжанки і представниками з Демидова. На урочисту подію завітала голова Вишгородської районної ради Ірина Побідаш, яка підготувала невеличкі подарунки командам-переможцям та сама взяла участь у змаганнях. Гроші на будівництво майданчика були зібрані серед мешканців села, було витрачено 12834 грн. Зібрати гроші було нелегко. А знайти дешевший та якісний матеріал, техніку, транспорт, пісок, виконавців – було ще складніше. 
 
Та світ не без добрих людей. Кожен з них був нагороджений подякою з номінацією за заслуги. А саме: В’ячеслав Клочков – «Головний виконроб Катюжанки», Максим Рикун – «Перший заступник виконроба», Анатолій Маліновський – «Заступник заступника виконроба», Олексій Бугайов – «Скромні працьовиті руки», Р. Недашківський – «Постачальник по закупівельним цінам», С. Осадчий – «Оперативний виконавець», В. Лахман – найбільший фінансовий вкладник – «Тисячник», Олег  Соловей – «Голов­ний жартівник будівництва», Павло Нікредін, Дмитро Нєнашев – «Заслу­жені трудяги» та Марина Житник – «Організатор та керівник».
 
Офіційне відкриття волейбольної площадки розпочалося з церемонії освячення місця священиком храму св. Архістратига Михаїла отцем Євгеном. Після нагородження активістів та вітального слова Ірини Побідаш відбулося урочисте відкриття волейбольної сітки В’ячеславом Клочковим та Максимом Рикуном.
 
Після офіційної частини відкриття пройшов турнір з волейболу. У ньому взяли участь п’ять команд: збірна будівників майданчику – «МАК»; команда футболістів, що грають у волейбол – «Амтарих»; команда Катюжанського вищого професійного училища («КВПУ»); збірна представників Катюжанки та Демидова; команда ветеранів Катюжанки.
 
Перше місце виборола збірна Катюжанки-Демидова, почесне друге місце зайняли викладачі та студенти «КВПУ», бронзу отримали хлопці-футболісти «Амтарих». Команди-переможниці нагороджені кубком, медалями та подарунками. Організатори проведення турніру безмежно вдячні фармацевтичному науково-дослідному центру «Альянс Краси» в особі Вадима Геращенка та Ірині Журило, які люб’язно надали призи, подарунки та м’ячі командам-учасникам.
 
Волейбольний майданчик – це лише початок у планах «Молодих активістів Катюжанки». Далі буде ще цікавіше.Тож приєднуйтеся та допомагайте покращувати життя навколо вже сьогодні!
 
Марина ЖИТНИК,
Катюжанка
Категорія: Катюжанська громада | Переглядів: 826 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus