Головна » 2013 » Листопад » 9 » Майже як у прем’єр лізі!
11:54
Майже як у прем’єр лізі!
Минулих вихідних розпочалися вирішальні матчі за нагороди чемпіонату Вишгородського району з футболу сезону 2013 року.

Вісімка найкращих команд району в матчах «на виліт» розіграє місця з 1 по 8.

Тож у першому чвертьфіналі зустрілися команди «Діназ» с. Лютіж та «Динамо КВПУ» с. Катюжанка. Основний час переможця не виявив, хоча гольових моментів було безліч, як в однієї, так і в другої команди. А в додатковий час ФК «Діназ» переграв своїх суперників з рахунком 3-0. Воно й не дивно, адже весь додатковий час команда «Динамо КВПУ» грала у меншості, у кінці основного часу за грубу гру було вилучено гравця команди з с. Катюжанка.

У другому чвертьфіналі більш іменита команда «МАУ» с. Лісовичі легко та невимушено переграла команду «Нептун» с. Ст. Петрівці з рахунком 6-0.

Третю чвертьфінальну пару склали команди «Межигір’я» та «Десна» (с.Пірново).  Цей матч відбувався паралельно з грою ліги чемпіонів у Донецьку «Шахтар» – «Байєр», і, якщо на «Донбас Арені» підопічним Мірчі Луческу нічого не завадило відібрати очки у фармацевтів, то на «Діназ Арені» гру так і не закінчили.
Пам’ятаєте гру «Дніпро» – «Металіст», де на «Дніпро Арені» після першого тайму вийшло з ладу освітлення стадіону. Теж саме відбулося і на «Діназ Арені» під час третього чвертьфінального матчу і команди були вимушені не дограти перший тайм. Через півгодини гра відновилася, а світло знову виключилось. Арбітр матчу Школьний Сергій був вимушений припинити гру. КДК Вишгородської районної федерації футболу призначив догравання другого тайму в інший ігровий день. Команди будуть догравати другий тайм за рахунку 1-0 на користь команди  «Межигір’я».

Ну а в останньому чвертьфіналі зустрілися команди «Інделек» м. Вишгород та «Енергетик» Вишгородський р-н. Під акомпанемент зливи (дощ не вщухав протягом всього матчу) командам все таки вдалося продемонструвати цікавий видовищний футбол. І хай глядача не вводить в оману підсумковий рахунок 3-1 на користь команди «Інделек», третій м’яч у ворота команди «Енергетик» влетів уже в компенсований арбітром час.

Що ж стосується самої гри, то при рахунку 2-1, ветерани втратили декілька вірних можливостей для того, щоб зрівняти рахунок, притиснувши своїх опонентів до власних воріт.
Таким чином, першу півфінальну пару склали команди: «МАУ» – «Інделек», гра відбудеться 10.11 о 12:00 – ОСК «Діназ» у с. Лютіж.

А другу – «Діназ» та переможець пари «Межигір’я» та «Десна» – гра 9.11 о 14:00 – ОСК «Діназ», с. Демидів.

Ну а невдахи чвертьфіналів розіграють між собою місця з 5 по 8.

Микола Король,
Голова Вишгородської 
районної федерації футболу
Переглядів: 487 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus