Головна » 2013 » Червень » 15 » Конкурс дитячого мистецтва
10:27
Конкурс дитячого мистецтва
Перший конкурс дитячого мистецтва відбувся у минулу суботу в селі Гута Межигірська. Організатори заходу – церковна громада церкви Різдва Пресвятої Богородиці Київського патріархату та спонсор Валерій Порох ня – присвятили конкурс Воскресінню Христовому та Дню Великої Перемоги. У нещодавно відремонтованому клубі численних присутніх, що зібралися на свято, привітали Лютізький сільський голова Тамара Савенок, отець Олег Петльович та Валерій Порохня. 

Діти з трьох правобережних сіл – Лютіжа, Козаровичів та Гути Межигірської демонстрували свої мистецькі здібності перед односельчанами та представниками духовенства. Завершилося мистецьке свято виступом фольклорного ансамблю «Бабине літо», козаровицького церковного хору та представників музикальної родини Олійників, підбиттям підсумків власне конкурсу. Гран-прі конкурсу отримала Юля Мельникова з Козаровичів. А відповідно перше, друге і третє місця завоювали Єгор Матвєєв з Гути Межигірської, Єгор Андріяк з Козаровичів та Тетяна Сенько. Вони отримали почесні грамоти та грошові винагороди. А подарунки отримали всі учасники конкурсу. 

Весело було і дітям, і дорослим. А малеча ще й могла поласувати солодощами на святково прикрашених столах та спостерігати за витівками клоунів. 

Інф. «Слова» 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 534 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus