Головна » 2013 » Грудень » 11 » Коментуючи події
18:32
Коментуючи події
Коментуючи події щодо перспективи євроінтеграції України, голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк наголосив, що сумнівів щодо підписання Угоди про асоціацію з ЄС у нього немає. 

Я би просив «гарячі» голови не політизувати очевидні речі, а саме курс держави на євроінтеграцію. Угоду про Асоціацію з Європою обов’язково буде підписано. Утім наразі форсувати події не доречно. Необхідно вивчити та проаналізувати усі ризики, аби не поступитися національними інтересами України та захистити вітчизняних товаровиробників. Ми підтримуємо позицію Президента і Уряду щодо незмінного курсу євроінтеграції нашої країни. 

Водночас закликаю усіх утриматись від протистоянь на майданах та вандалізму. Вважаю методи політичних сил щодо ескалації ситуації неприпустимими. 

Сьогодні державі потрібна еномічна стабільність. Хочу наголосити, що від цього залежать соціальні виплати та зарплати, безперебійна робота екстренних, комунальних та інших служб. Переконаний, конструктивний діалог та порозуміння – це єдиний шлях до злагоди в суспільстві.
Переглядів: 419 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus