Головна » 2015 » Липень » 1 » «Київоблгаз Збут» - новий постачальник природного газу у Київській області
18:59
«Київоблгаз Збут» - новий постачальник природного газу у Київській області

З 1 липня 2015 року гарантованим постачальником природного газу в Київській області буде ТОВ «Київоблгаз Збут»  Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) визначила нового гарантованого постачальника природного газу усім категоріям споживачів Київської області – ТОВ «Київоблгаз Збут» (Постанова НКРЕКП № 1588  від 21.05.2015 про видачу ліцензії на постачання природного газу).

З 1 липня 2015 р. ПАТ «Київоблгаз» за рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Далі - НКРЕКП) - Постановою №1587 від 21.05.2015 р. анульовано дію ліцензії щодо надання послуг з газопостачання  всім категоріям споживачів.

Для побутових споживачів, що проживають в Київській області гарантованим постачальником газу з 1 липня 2015 р. згідно рішення НКРЕКП - Постанови №1588 від 21.05.2015 р. призначено підприємство  ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ».

У зв’язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам, які бажають надалі отримувати газ до своїх осель, необхідно:

  • Укласти новий договір з ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» про надання послуг з газопостачання. З примірником нового договору, умовами та процедурою його оформлення ви можете ознайомитись на корпоративному сайті ПАТ «Київоблгаз» kv.104.ua або звернувшись до контакт-центру за телефоном 044 36 46 104. Для укладення договору необхідно надати такі документи: Документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює);
  • Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності);
  • Технічний паспорт на будівлю;
  • Довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім’ї) або будинкова книга;
  • Документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі – продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);
  • Документ, що підтверджує право на отримання пільг;
  • Технічний паспорт газового обладнання (за наявності);
  • Технічний паспорт лічильника газу (за наявності).
Категорія: Київщина | Переглядів: 1324 | Додав: slovo
comments powered by Disqus