Головна » 2013 » Червень » 15 » «Казкове дитинство»
10:30
«Казкове дитинство»

В Нових Петрівцях, на території державного музею-заповідника «Битва за Київ 1943 року» вперше відбувся фестиваль «Казкове дитинство». Організатори – Новопетрівський сільський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Новопетрівською сільрадою та молодіжним клубом «Легіон» з Литвинівки. На фестиваль були запрошені команди новопетрівських шкіл – «Факел» ЗОШ І-ІІІ ст. №1, команда ЗОШ І-ІІ ст. №2, команда «Люди» з Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Кожна команда повин на була придумати собі власну форму, назву команди, емблему і девіз. 

 
Під час фестивалю діти відвідали музей, де екскурсовод провів цікаву змістовну екскурсію. Потім учні брали участь в захоплюючій патріотичній грі «Плацдарм», де показували свою майстерність у влучному метанні дарцу, вмінні стріляти з пневматичної зброї, інтелектуальні здібності, знання історії, здатність орієнтуватися по карті та місцевості, кмітливість та свій командний дух. 
 
Перемогу виборола команда «Люди», другими впоралася з усіма завданнями команда «Факел», на третьому місці команда «Відважні» новопетрівської ЗОШ І-ІІ ст. №2. Всі команди нагородженні цінними подарунками, які вручали Новопетрівський сільський голова Радіон Старенький та директор Новопетрівського Центру соціальних служб Ірина Правдива. Під кінець фестивалю діти могли скуштувати солдатську кашу та солодощі. Також велика вдячність керівнику клубу «Легіон» Андрію Сологубу та його вихованцям за допомогу в організації фестивалю.
Категорія: Новопетрівська громада | Переглядів: 517 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus