Головна » 2017 » Липень » 13 » «Кадри» запалюють зірки
16:01
«Кадри» запалюють зірки

   Все колись буває вперше… Отак вперше в Гаврилівці виступила з дебютним концертом молодіжна скетч-група «Кадри».
Прем’єра «Гаврилівка запалює зірки» відбулася на День молоді. Цього вечора з нетерпінням і хвилюванням  чекали всі учасники концерту, бо ж для більшості це був перший в житті вихід на сцену. Репетиції забирали немало часу, необхідність знати тексти напам’ять, вміння втілюватися в образ і артистично працювати.  Все це було непросто, бо повірити в себе, в колектив, в якому зібралися однодумці, і чи потрібна така творчість глядачу. Були моменти, коли здавалося, що нічого не виходить і що дебют може потерпіти фіаско, але все ж таки віра в свої сили перемогла. Того прем’єрного вечора в Гаврилівському будинку культури “Полісся» був аншлаг, а це додало сили «Кадрам». 
 Глядач був неймовірно щедрий на аплодисменти і овації. Адже «Кадри» подарували гарний настрій, представляючи гумористичні мініатюри, взяті з нашого буденного життя, переконуючи присутніх, що до життя необхідно ставитися позитивно за будь-яких обставин, адже воно прекрасне, і ми, гаврилівчани, це добре розуміємо. 
  Сприймалися і пісні на знайомі мелодії, але в новій, так би мовити, місцевій інтерпретації, де тексти написані для Гарилівки. І кожен з присутніх відчував, що ці слова саме про нього.
  У концертній програмі взяли участь молоді виконавці Євгенія Собуцька та Павло Єхало і учасники ансамблю танцю «Полісся». 
 Тож дебют творчої молодіжної скетч-групи «Кадри» був вдалий і феєричний. Дякуємо всім за творчу працю, за терпіння і бажаємо в подальшому наснаги, творчих злетів і віри, що все буде добре, якщо молодь має активну життєву позицію, позитивну енергію і бажання змінити життя на краще. 

Наталія МОЛЧАНОВА, Гаврилівка

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 506 | Додав: slovo
comments powered by Disqus