Головна » 2013 » Листопад » 6 » Юлія Тимошенко повинна повернути кошти
17:39
Юлія Тимошенко повинна повернути кошти
Юлія Тимошенко повинна повернути кошти, вкрадені в українського народу, — наголошує представник Партії регіонів Ярослав Кравченко на інтернет порталі регіональних подій МедіаРегіон. 

Корупційні діяння, які були скоєні Павлом Лазаренко та Юлією Тимошенко відомі всьому світу і є предметом судових справ як в Америці так і в Європі. Держава Україна зазнала величезних збитків від тих махінацій. Лише за встановленими під час судових розглядів фактами колишнім прем’єр-міністром і леді Ю було відмито щонайменше 250 млн. доларів. 

Зараз Україна не в тому економічному стані, щоб забути про минулі втрати. А крім того, чи не давала Україна обіцянку перед підписанням договору із ЄС про боротьбу із корупцією? 

Юлія Тимошенко має борги і в Росії. У справі ЄЕСУ існує борг за держгарантії в більш ніж 400 млн. доларів. Ці борги нажаль змушені будуть повертати українські платники податків. 

Тому, перш ніж давати дозвіл на лікування Тимошенко за кордоном, необхідно вирішити питання про повернення в Україну вкрадених грошей.
Переглядів: 422 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus