Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Якісна і доступна медицина – кожному
12:59
Якісна і доступна медицина – кожному
— З метою забезпечення якісної та доступної медичної допомоги населенню у Вишгородському районі продовжується робота щодо виконання завдань та доручень Президента України В.Януковича щодо вирішення актуальних проблем регіону, зокрема реалізації проекту «Якісна і доступна медицина – кожному», — наголосив голова Вишгородської райдержадміністрації О.Приходько під час оперативної наради, яка відбулась 25 жовтня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді. 

— Поступове впровадження реформ у медичній галузі, оновлення медичного обладнання та автомобільного парку – найголовніші завдання, які сьогодні поставила перед собою влада. Ми докладаємо максимум зусиль аби створити належні умови для роботи лікарів та медичних працівників, а також забезпечити жителів Вишгородщини якісним та кваліфікованим медичним обслуговуванням. В результаті поетапного виконання Програми «Україна для людей» у медичній галузі та нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, нині у районі спостерігаються позитивні зміни: медичні заклади району поступово забезпечуються сучасною матеріально-технічною базою, поповнюється та оновлюється автомобільний парк. Цього тижня ми вручили працівникам медичних установ району 9 електрокардіографів та автомобіль екстреної медичної допомоги з сучасним обладнанням, — продовжив керівник району. 

Також учасниками наради проаналізовано питання щодо реалізації реформи галузі освіти у Вишгородському районі, створення освітніх округів, модернізації мережі навчальних закладів, забезпечення ЗНЗ району кваліфікованими кадрами, підручниками, посібниками, учбовим приладдям тощо. 

Під час оперативної наради розглянуто питання благоустрою населених пунктів Вишгородщини, роботи дорожніх служб району, газифікації населених пунктів, транспортного обслуговування жителів району тощо. 

Присутні заслухали інформацію директора КП «Вишгородтепломережа» Ю.Колупайла щодо здійснення опалення у Вишгородському районі. 

Учасники наради обсудили питання про стан розрахунків за спожиті енергоносії всіма категоріями споживачів. 

Під час наради обговорено питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях району. 

Особливу увагу приділено питанню наповнення та виконання місцевих бюджетів, роботи дозвільного центру райдержадміністрації та інших служб і відомств району.
Переглядів: 510 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus