Головна » 2018 » Листопад » 22 » Футбольний сезон 2018 року завершено
19:49
Футбольний сезон 2018 року завершено

Дограно останні матчі чемпіонату, кубка та суперкубка Вишгородського району з футболу.
Сезон 2018 року виявився тріумфальним для дружного колективу «Вольт і Джоуль». За підтримки міського голови Олексія Момота команда під керівництвом двох братів Слободянюків (Олександра та Миколи)  в січні виграла  зимовий чемпіонат району з футзалу, а потім перемогла в чемпіонаті, поклавши при цьому золоті медалі в кришталевий кубок району. Згуртований досвідченими виконавцями та розбавлений молодими футболістами цей футбольний клуб вкотре довів, що є найсильнішим у районі. Велика заслуга в цьому є, безперечно, Олександра Безмалого,  який багато років підтримує цей колектив як на футбольному полі, так і поза ним.   
Єдиний клуб, який протягом усього сезону конкурував за чемпіонство та грав у фіналі кубка, був футбольний клуб «СНД». Молоді та завзяті хлопці з Нижчої Дубечні, згуртовані людиною, яка всім серцем та душею вболіває за футбол та за своє рідне село – Анатолієм Клименком, посіли друге місце в чемпіонаті, а у фіналі кубка в цікавій безкомпромісній боротьбі поступилися своєму більш іменитому супернику з рахунком 1:2. Але без кубка ці талановиті юнаки не залишилися, в матчі за суперкубок Вишгородського району вони впевнено переграли команду «Енергетик» з рахунком 3:1. Тож треба подякувати  колективу під керівництвом Максима Оленківського за яскравий сезон та видовищну гру.
Третє місце та бронзові медалі отримала команда «Енергетик», основний склад якої складають ветерани Вишгородського району. Вони вчетверте поспіль потрапили у фінал чемпіонату Київської області з футболу і в неділю 24.11.18 на стадіоні «Зміна» (м. Біла Церква) гратимуть з командою ФК «Яблунівка». Тож побажаємо успіхів нашим ветеранам.  
Також керівництвом змагань в кожній номінації були визначені кращі гравці сезону 2018 року: кращий воротар – Руслан Карнаушенко («Вольт і Джоуль»); кращий захисник – Сергій Пономаренко («Вольт і Джоуль»); кращий півзахисник – Роман Пахолюк («Енергетик»); кращий нападник – Олексій Шульга («СНД»); кращий тренер – Олександр Слободянюк («Вольт і Джоуль»); кращий арбітр – Микола Горовий.
У фіналі кубка району кращими гравцями було визнано: Євгена Слободяна ( «СНД») та Євгена Швея ( «Вольт і Джоуль»). У фіналі суперкубка району кращими гравцями було визнано: Сергія Швеця («Енергетик») та Олега Чоботара («СНД»).
Футбольний сезон 2018 року закінчено, попереду на нас чекають зимові футзальний чемпіонат та футзальні турніри.

Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 363 | Додав: slovo
comments powered by Disqus