Головна » 2013 » Червень » 22 » «Фентезі по-гаврилівськи»
10:56
«Фентезі по-гаврилівськи»

Попри фінансові труднощі, Гаврилівська громада знаходить можливість організувати дитячі свята, які об’єднують родини і всіх мешканців села. Як доказ – традиційне дитяче шоу міні-міс та міні-містер, що проводиться в Гаврилівському районному палаці культури «Полісся» вже в дванадцятий раз. 

 
Тож напередодні Міжнародного Дня захисту дітей в селі було гамірно, всі поспішали до палацу культури, аби побачити шестилітніх маленьких красунь і красунчиків, які пройшли відбірковий кастинг і стали учасниками конкурсної шоу-програми «Веселкові барви». Учасники програми довели своїм талантом, що вони варті називатися міс та містерами. Цікавим було представлення «Ми українці», танцювальний та вокальний конкурси, показ моделей «Фентезі по-гаврилівські». Діти придумали моделі, а батькам перетворили дитячі фантазії в костюми та сукні, які виготовляли з підручних матеріалів: паперових серветок, кульків, картону, декоративних квітів, всіляких кришечок з баночок і т.д. Показ моделей став справжньою ексклюзивною колекцією, і всі чотирнадцять моделей були неповторними, колоритними. Був і так званий «хіт-парад» або «зірки очима дітей», які зуміли відтворити на сцені улюблених виконавців і при цьому не втомити глядачів, а навпаки викликали бурю оплесків. 
 
Суддівському журі визначитися було доволі не просто. Полегшувало вибір те, що найвищого титулу не призначали, а кожен конкурсант мав свою номінацію. Тож результат виглядав наступним чином. «Містери»: Єгор Бойко – артистичність, Нікітка Петренко – супермен, Глєб Животовський – мужність, Владик Біньковський – романтик, Владик Ребрик – ввічливість, Саша Яворський – фантазер, Денис Чернишевич – винахідливість. 
 
А називатися «Міс» заслужили у свої номінаціях: Інна Стародуб – артистичність, Ліза Зав’язуй – грація, Софійка Барило – загадковість, Кіра Дерев’янченко – елегантність, Алєвтина Кифенко – модель, Лєра Біленок – розумниця, Даша Шпак – чарівність. 
 
Свято проходило за підтримки голови Вишгородської РДА Олександра Приходька, товариства «Альянс краси» (с. Синяк) та Гаврилівської територіальної громади в особі сільського голови Олега Бондаренка. Подарунками і перемогами в номінаціях були задоволені всі учасники конкурсу і дитячий садочок «Веселка», вихованці якого, отримали м’ячі від Вишгородської районної адміністрації. 
 
Дякуємо всім, хто долучився до підготовчого процесу – батькам учасників конкурсно-розважальної програми, колективу Гаврилівського районного палацу культури та колективу місцевого дитсадочку. 
 
Наталія МОЛЧАНОВА, с. Гаврилівка
Категорія: Гаврилівська громада | Переглядів: 622 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus