Головна » 2014 » Листопад » 7 » «Джерело надій» здійснює мрії
10:38
«Джерело надій» здійснює мрії
Уже традиційно у ці теплі осінні дні радо зустрічав гостей ХХІІ Все­український  фестиваль-конкурс мистецтв «Джерело надій». Для виконавців і колективів з усієї України гостинно відчинилися двері Академії праці і соціальних відносин міста Києва, у просторій залі якої вже вкотре проходить цей конкурс. Оцінку виступів учасників конкурсу здійснювало журі, яке складається з провідних спеціалістів, авторитетних фахівців у сфері музики, вокалу та хореографії.
 
Добре знаним на фестивалі-конкурсі «Джерело надій» є Вишгородський районний Центр художньої творчості дітей, молоді та юнацтва «Дивосвіт», яким керує Олена Андріяш. Неодноразовими призерами конкурсу ставали вихованці Центру творчості. Багато нагород на конкурсі-фестивалі у минулі роки здобула студія хореографічних мініатюр «Пролісок» та вокалісти музичної студії «Фантазія». 
 
Цього року свої сили на фестивалі-конкурсі «Джерело надій» спробували вихованці вокального гуртка «Смайлик» Димерського відділення Центру творчості, яким керує молодий педагог Олена Ушакова. Щасливою виявилася сцена закладу для юної виконавиці Вік­торії Лукаш, яка виконала пісню «Соколята» і посіла почесне перше місце у віковій категорії діти 10-12 років.
 
Дівчинка відвідує заняття гуртка лише півроку, але вже здобула друге місце на районному етапі обласного дитячо-юнацького конкурсу виконавців сучасної пісні «Калиновий дзвін». Неабиякі здібності Вікторії помітила Олена Сергіївна і, плекаючи паростки юного таланту, зуміла навчити вихованку певним тонкощам виконавської майстерності. Керівником гуртка педагог працює п’ятий рік, навчається у Київському національному університеті культури та мистецтв на кафедрі естрадного співу. А розпочинала співати, як і її вихованці, у Центрі творчості «Дивосвіт».
 
Керівник гуртка та талановита вихованка не збираються зупинятися на досягнутому, планують вдосконалювати виконавську майстерність, щоб  радувати співом шанувальників юних талантів Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт».
 
Яніна КУЛИНЯК,
культорганізатор Димерського відді­лення ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт»
Категорія: Димерська громада | Переглядів: 869 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus