Головна » 2013 » Липень » 4 » «Дружать діти на планеті»
10:03
«Дружать діти на планеті»
Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» спільно з Міністерством молоді та спорту України, Українським державним центром позашкільної освіти, було проведено ІІ-ий міжнародний литовсько-український конкурс малюнків, плакатів і фотографій «Дружать діти на планеті». 

Співорганізатори конкурсу, Міністерство освіти і науки України, Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство освіти і науки Литовської Республіки, Посольство України в Литовській Республіці, Посольство Литовської Республіки в Україні, Литовський центр дітей і молоді, проводили його з метою налагодження партнерських відносин між Україною та Литовською Республікою в освітній, культурній сферах, утвердження та пропаганди здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей і молоді, виявлення та підтримки талановитих підлітків. 

У 3-х номінаціях «Дружба наших країн», «Я і моє здоров'я», «Я і моя безпека» та у двох вікових групах 10-14 років і 15-20 років, взяли участь понад 10 тисяч учасників, серед яких учні, вихованці позашкільних, загальноосвітніх, професійно- технічних навчальних закладів України та Литовської Республіки. 


Серед тих, хто на конкурсі представляли Київщину, призи отримали: у конкурсі малюнків і плакатів: номінація «Дружба наших народів» (старша вікова група, 15-20 років) - III місце: Катренко Аліна, вихованка Києво-Святошинського районного центру творчості молоді м. Боярка; у конкурсі фотографій: номінація «Я і моє здоров’я» (молодша вікова група, 10-14 років) - III місце: Донський Богдан, вихованець Таращанського центру творчості дітей та юнацтва «Веселка»; у конкурсі фотографій: номінація «Дружба наших країв» (молодша вікова група 10-14 років) - II місце: Красюк Марія, вихованка Таращанського центру творчості дітей та юнацтва «Веселка»; у конкурсі фотографій: номінація «Дружба наших країв» (старша вікова група, 15-20 років) - III місце: Жмудюк Ірина, вихованка Таращанського центру творчості дітей та юнацтва «Веселка»; III місце: Плеса Дар’я, вихованка Броварського навчально-виховного об’єднання. 

Роботи учасників конкурсу продемонстрували готовність дітей і молоді брати активну участь у суспільному і культурному житті двох країн, бажання жити у безпечних країнах і бути здоровими й успішними. 

Міжнародний литовсько-український конкурс «Дружать діти на планеті» став прикладом дружніх відносин між молодими людьми двох країн і продемонстрував кращі європейські традиції наших народів. 

Майбутнє всіх країн – за дітьми і дуже приємно, що наші діти вже сьогодні беруться за конкретні добрі справи, заявляючи про себе творчими здобутками. 

Інф. «Слово»
Переглядів: 1624 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus