Головна » 2017 » Липень » 13 » Довіра – головне у війську
16:08
Довіра – головне у війську

Згідно з методичними рекомендаціями з професійно-психологічної підготовки особового складу Національної гвардії у військовій частині 3077 відбулося практичне тренінгове заняття з військовослужбовцями, що проходять службу за контрактом в управлінні частини. 
Було проведено практичні заняття з таких вправ, як: «Присідушки», «Павутина», «Падіння на довіру», які ефективно активізують пошук нестандартних рішень і часто дають учасникам можливість знайти правильне оригінальне рішення, подивитись на завдання по-новому, де основною метою тренінгу є  формування і згуртування військового колективу для більш якісного та ефективного виконання службово-бойових завдань.
 У котрий раз військовослужбовці показали злагодженість дій та порозуміння, отримали неабияке задоволення від вправ. «Враження неабиякі, особливо вправа на довіру товаришам під назвою «Падіння на довіру». Це вражає, чекаємо із задоволенням наступних тренінгів», –  розповідає офіцер управління майор  А. Ліщенко.  Начальник служби психологічного забезпечення військової частини старший лейтенант Р.  Нестерук вважає, що ці вправи необхідні для вдосконалення комунікації між військовослужбовцями військового колективу, демонструють особовому складу переваги та сприяють освоєнню навичок командної роботи. 

Богдан БІНДЮЖЕНКО. Фото автора

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 544 | Додав: slovo
comments powered by Disqus