Головна » 2013 » Червень » 22 » «Диво-команда» з «Дивосвіту»
10:44
«Диво-команда» з «Дивосвіту»
У Вишгороді відбувся обласний етап IV щорічного фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я!». Дев’ять команд-учасниць, які зібралися у Вишгородському районному Центрі творчості «Дивосвіт», представили свої творчі програми, що пропагують здоровий спосіб життя, змагалися у вікторині з валеології, брали участь у конкурсах плакатів та фото. 

Одним із завдань фестивалю було залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом та виконання програми Президента України Віктора Януковича «Діти-майбутнє України». 

Команди були дуже різними і за стилістикою виступів, і за іміджем, і за віком. Виступи команд-початківців «Живчики» з Ірпеня, «Каланча» зі Сквири, «Шанс» з Василькова, «Здоровим будь» з Богуславського району були дуже щирими і запам’яталися глядачам своєю дитячою безпосередністю. Класичні традиції агітаційних бригад відтворили в своїх програмах команди «Твій вибір» Таращанського центру творчості та «Покоління NEXT» Центру творчості дітей та юнацтва Київщини з Білої Церкви. А команди «People Boom» будинку творчості Переяслава-Хмельницького та «Безліміт» Бориспільського будинку творчості продемонстрували, кожна по-своєму, КВНівські програми на задану тему. 

Найбільше відповідала усім вимогам фестивалю-конкурсу щодо поєднання інформаційної складової з різноманітними сценічними жанрами команда «Витівки» Вишгородського Центру творчості «Дивосвіт». Тут були вокал і хореографія з акробатичними елементами, акторські етюди і гра з синхробуфонадою, актуальність тем і засобів. Тому і посіла наша «диво-команда» перше місце. Тепер на наших «диво-артистів» чекає найвідповідальніший етап конкурсу – вони представлятимуть Київську область у фіналі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я!». 

Микола ГОРОВИЙ, начальник відділу 
з питань фізичної культури, молоді та спорту РДА 
Фото з архіву «Дивосвіту»
Переглядів: 528 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus