Головна » 2013 » Травень » 25 » Дитячий відпочинок – в надійних руках
11:01
Дитячий відпочинок – в надійних руках
Питання, що стосуються дитячого оздоровлення, створення гарних передумов для подальшого навчання та повноцінного розвитку підростаючого покоління завжди було пріоритетними у повсякденній роботі Вишгородської райдержадміністрації. На реалізацію соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича і спрямовуються зусилля відповідальних працівників структурних підрозділів райдержадміністрації на чолі з головою Олександром Приходьком. 

Ще на початку квітня голова РДА дав доручення відповідним відділам та службам утворити районний оперативний штаб з цього питання і вжити заходів щодо забезпечення у 2013 році послугами із оздоровлення та відпочинку не менше, як 70 відсотків дітей шкільного віку. 

У районі розроблена і реалізується відповідна програма, згідно з якою планується надати послуги 4620 дітям-школярам. Вже 12 місцевих рад виділили кошти в сумі 589050 гривень на згадані цілі. Ще 100 тисяч надала райдержадміністрація. Найближчим часом надійдуть додатково ще 200 тисяч гривень від РДА. Старопетрівська та Новопетрівська сільські ради вже закупили близько 80 путівок у престижні оздоровчі заклади на чорноморському узбережжі України. В травні відділом освіти укладено договір на оздоровлення 30 дітей. 

На другу половину травня вже оздоровлено 164 дитини, котрі перебувають на диспансерному обліку в Центральній районній лікарні. 

На даний час формуються групи дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з багатодітних родин для відпочинку у дитячих оздоровчих таборах сусідніх з Вишгородським районах – Переяслав-Хмельницькому, Броварському та Обухівському. Юрій ГОРОВИЙ, «Слово» фото Олександра КОВАЛЕНКА з архіву «Слова»
Переглядів: 483 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus