Головна » 2015 » Червень » 13 » Дитячий світ у малюнках на асфальті
10:45
Дитячий світ у малюнках на асфальті
Промайнув тиждень з того часу, як у Гаврилівці пройшло свято для дітей «Стрічаймо літо!», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей. Першочервневий дитячий захід давно став традицією у нашому селі. А особливо діти полюбляють конкурс малюнків на асфальті.
 
Конкурс дуже любить наш сільський голова Олег Бондаренко, який каже, що дитячі малюнки на асфальті діють на нього, як бальзам, і вселяють віру і надію в завтрашній день. Тож цього дня о десятій ранку на площі біля палацу культури «Полісся» звучала дитяча музика, були накреслені 100 квадратів (до речі, їх не вистачило, довелося ще креслити) і кожна дитина малювала свою радість. Це були квіти, дім, родина, тварини, море і т.д. З дітьми поприходили батьки, бабусі, і зовсім не тому, що на дітей чекав сюрприз, а тому, що сьогодні як ніколи ми всі розуміємо – дорожчого скарбу ніж діти в нас немає нічого.
 
По закінченні малювання на площі з’явилися ведучі свята Ірина Таргонська та Катруся Різніченко, які запропонували дітям розважальну програму, куди входила так звана «подорож по гаврилівських вулицях». Діти називали своє село, країну, вулиці закінчивши танцювальним флешмобом. А далі на дітей чекав сюрприз від компанії «Альянс краси» (с. Синяк). Директор компанії запросив для дітей артистів-аніматорів, які дві години розважали дітей, і малеча залюбки грала з ними в ігри і танцювала. Наші дітлахи так захопилися розвагами артистів, розмальовуванням облич аквафарбами, що мало не забули про нагородження за участь у конкурсі малюнків. Доки на площі йшла дитяча феєрія, то журі (Людмила Негода, вчитель Гаврилівської школи, Наталія Ступар, завідуюча Гаврилівською  бібліотекою, та соціальний працівник сільської ради Ольга Хомицька) довелося зайнятися оцінюванням малюнків. Юні художники отримали грамоти і подарунки. І на фінал свята компанія «Альянс краси» пригощала безкоштовним морозивом усіх дітлахів.
 
Нам, батькам, дідусям і бабусям, хочеться через районну газети подякувати сільському голові Олегу Бондаренку за надання допомоги в організації і проведенні заходу для дітей, компанії «Альянс краси» в особі Вадима Геращенка і приватному підприємцю Людмилі Кузьміній за кольорову крейду для художників, подарунки і грамоти для переможців конкурсу і працівникам палацу культури «Полісся» за чітку організацію, за пізнавальність для дітей через розваги. 
 
Ми милувалися всім, що робили наші діти. Тож хай буде побільше організаторів і спонсорів для дитячих заходів.
 
Світлана ДЕРЕВІНСЬКА,
Раїса ЧОПІК
Категорія: Гаврилівська громада | Переглядів: 893 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus