Головна » 2014 » Грудень » 20 » «Діти Київщини – воїнам АТО»
10:38
«Діти Київщини – воїнам АТО»
Війна – це слово завжди звучало грізно і болюче. Ми – сьогоднішнє покоління,  ще рік тому не могли і подумати, що станемо свідками цього страшного явища. Але війна прийшла у нашу країну, і зараз як ніколи відчуваємо потребу у єдності, у допомозі один одному.
 
З метою патріотичного виховання та виховання гідного громадянина нашої держави по всій країні відбуваються акції, працюють волонтери, і наша Гаврилівська школа не могла залишитися осторонь.
 
З початку вересня учні школи взяли активну участь у виставці-продажу власних робіт, кошти з яких були направлені на допомогу воїнам АТО. Наші односельчани є також учасниками АТО, тому нашими учнями та педагогічним колективом було зібрано 1500 грн, ці кош­ти перераховані на власний рахунок наших солдат-односельчан.
 
Хочеться подякувати місцевому активісту Михайлу Накалюжному, адже саме за його ініціативи учні змогли сплести маскувальну сітку, а також були зібрані кошти у сумі 4910 грн на придбання зимового взуття. На 500 грн були закуплені необхідні медичні препарати. Діти активно писали листи воїнам, малювали малюнки, в які вклали частинку тепла своїх сердець. Їх передали для 25 батальйону у Дебальцево завдяки волонтеру Олександру Середюку.
 
Тільки разом підтримуючи нашу армію, наших солдат, ми непереможні. Адже в єдності наша сила і швидка перемога.
 
Наталія РУДНЄВА,
заступник директора з виховної
роботи Гаврилівської ЗОШ І -ІІІ ст.
Категорія: Гаврилівська громада | Переглядів: 811 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus