Головна » 2013 » Листопад » 9 » День села у Сухолуччі
12:10
День села у Сухолуччі
Минулими вихідними в Сухолуччі відбулося  свято – День села. На урочистому концерті лунали пісні і вірші  у виконанні учнів Ясногородської школи. Під керівництвом А.Конечної дошкільнята танцювали «Танок з парасольками». На свято було запрошено  дует «Колектив ВВ» та Альону Ушакову.

У гості на свято приїхали народний депутат України Ярослав Москаленко та голова райдержадміністрації Олександр Приходько, які привітали  жителів села і відзначили іменинників, яким виповнилось 80 років, вручивши грамоти та подарунки.

До села завітав і депутат райради Геннадій Панамарчук, який вручив подарунки подружнім парам – ювілярам та наймолодшому жителю села.

Гості та односельці привітали подружні пари, які в цьому році відсвяткували 25, 30, 35- річчя подружнього життя. Лунали поздоровлення ювілярам, яким виповнилось 65 і більше років. Не забули і про наймолодшу жительку села. Для неї та її батьків звучала привітальна пісня під бандуру.

Футбольній команді села від голови ГО «Оберіг» Закитної Г.А. подаровано спортивні футболки.
Згадали і про тих господинь, подвір’я яких з ранньої весни до пізньої осені потопають у квітах, вироби яких звеселяють очі своєю красою і яскравістю. Від сільської ради були нагороджені діти, роботи яких були представлені в клубі на виставці «Таланти села».

Щиру вдячність і багато теплих слів було висловлено спонсорам і всім, хто приймав участь у підготовці свята.

Довго лунали веселі пісні, музика, щирі привітання і побажання. У цей день не забули ні про кого. Було вручено багато подарунків, грамот, подяк та квітів.

Пригощали на святі гарячою юшкою, запашною кашею та шашликами.

Вікторія Рожок, 
директор  клубу с.Сухолуччя
Переглядів: 619 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus