Головна » 2015 » Червень » 20 » Демидів виступив достойно
11:37
Демидів виступив достойно
У селі Нове Залісся Бородянського району 13 червня відбулись обласні зональні змагання – спартакіада серед сільських та селищних рад Київської області на звання: «Краще спортивне село Київщини 2015 року». 
 
Змагання пройшли в три етапи: районні, обласні зональні та обласні фінальні. До участі в обласній спартакіаді допускалися жителі сільських регіонів Київщини віком 18 років і старше та ті, хто має реєстрацію на території села-учасника не менше одного року. Команди за територіальним принципом розподілялись на шість зон. До нашої зони потрапили Бородянський, Макарівський, Іванківський та Вишгородський райони. Представниками нашого району стали спортсмени з села Демидів. 
 
На спартакіаді були представлені волейбол (жіноча і чоловіча команди), гирьовий спорт (у чотирьох вагових категоріях), міні-футбол, теніс настільний, шашки, перетягування линви. Демидів достойно виступив – завдяки старанням спортсменів, у фінальну частину спартакіади, яка відбудеться 22 серпня, потрапили команди з волейболу (жінки), теніс настільний, шашки, гирьовий спорт та перетягування линви. З міні-футболу та волейболу (чоловіки) ми зайняли почесне друге місце. Це дає команді Демидова можливість розраховувати на досить високе загальнокомандне місце на фінальному етапі змагань. 
 
Учасники збірної команди Демидова: Світлана Биховченко, Наталія Вознюк, Олександр Костюченко, Ірина Костюченко, Олег Коваленко, Віталій Коваленко, Микола Кіріченко, Вікторія Конончук, Василь Куценко, Дмитро Різанов, Дмитро Побідаш, Ольга Кушніренко, Олег Прищепа, Ольга Прищепа, Катерина Прищепа, Віктор Попов, Володимир Шевцов, Ольга Ситенок, Микола Майко, Андрій Макаренко, Роман Третяк, Сергій Яковишин, Анатолій  Філіпович, Олександр Філіпович, Юлія Пономаренко, Руслан Пономаренко, Олександр Бернацький, Олександр Коваленко, Богдан Декін, Юрій Лихно, Володимир Усик. Дякуємо всім спортсменам. А особливо хочеться відзначити найстаршого учасника нашої команди Миколу Майка, який створив сенсацію, перегравши в шашки кандидата в майстри спорту, представника Бородянського району! 
 
Від імені учасників змагань хочемо подякувати за моральну і матеріальну підтримку голові Вишгородської районної адміністрації Олександру Горгану, голові Вишгородської районної ради Ірині Побідаш, керівнику автотранспортного підприємства «Автолайн» Олександру Балуєву, депутату Вишгородської районної ради Юрію Джунківському , депутату Вишгородської міської ради Валерію Виговському та надійній підтримці і опорі спортсменів нашого району Миколі Горовому. 
 
Сподіваємося, що до змагань команда Демидова набере найкращої спортивної форми, а всі небайдужі до спорту підтримають нас морально і матеріально. 
 
Катерина ПРИЩЕПА
Категорія: Демидівська громада | Переглядів: 841 | Додав: slovo
comments powered by Disqus