Головна » 2013 » Березень » 16 » Декларування доходів триває
13:20
Декларування доходів триває
Широке коло актуальних питань обговорювалось із представниками громадських організацій району з питань висвітлення результатів роботи податкової інспекції, розпочатої кампанії декларування та легалізації доходів громадян під час засідання «круглого столу» в ДПІ у Вишгородському районі. 

Як повідомила учасникам засідання заступник начальника ДПІ Тетяна Коцюбира, завдяки сумлінній праці працівників Вишгородської податкової інспекції за січень цього року до зведеного бюджету мобілізовано 50618,7 тис. грн., що на 4,3 відсотки більше прогнозного показника. Так, до держбюджету додатково надійшло 551,1 тис. грн, а до місцевого – 738,5 тис. грн. 

Триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2012 року. В цьому році виконати свій обов’язок щодо подання декларації стало доступніше в зв’язку із можливістю кожному громадянину подати її через мережу Інтернет. 

Не залишилось без уваги і питання щодо легалізації трудових стосунків та доходів громадян. На жаль, факти виплат заробітної плати «в конвертах» та нелегального працевлаштування заробітчан на сьогодні залишаються актуальними. Тетяна Коцюбира наголосила, що відкритість і сумлінність за всіма складовими господарської діяльності неодмінно приносить дивіденди у вигляді росту авторитету підприємства, як стабільного і надійного бізнес-партнера. 

Оксана НЕДІЛЬКО, 
завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та 
громадськістю ДПІ у Вишгородському районі
Переглядів: 477 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus