Головна » 2015 » Листопад » 5 » Бути у гармонії із собою та своєю справою
21:15
Бути у гармонії із собою та своєю справою

Минулого вівторка у великому залі адмінбудинку відбувся четвертий тренінг програми «Нова якість публічних послуг»,  у якому взяли участь представники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади та працівники виконкомів місцевих рад району.
Вишгородська районна державна адміністрація  спільно з американською організацією «Global Leadership», що спеціалізується на проведенні тренінгів для бізнесменів та громадського сектору, успішно продовжує впровадження довгострокової  міжнародної програми навчання державних службовців та представників органів місцевого самоврядування.
Мотивуючий тренінг, спрямований на особистісний розвиток, визначення цілей та цінностей, проводили професійні тренери та експерти із Сполучених Штатів Америки: засновник і президент компанії «Global Leadership» Джесі Джеймс та старший консультант з питань управління у другій за величиною американській мережі ресторанів швидкого харчування «Chick-fil-A» Марк Волкер.
– Ми з вами продовжуємо вчитись, продовжуємо працювати над собою та пізнавати світ у його нових проявах. І сьогодні у нас є унікальна нагода поспілкуватися з людьми, які успішно розвивають одну з найдинамічніших на сьогодні галузей бізнесу в США. Це компанія «Chick-fil-A» – надпотужна мережева компанія швидкого харчування, яка виділяється з-поміж інших, адже вона зростає опираючись на тверді моральні цінності, про які нам розкажуть сьогодні наші гості, – розповів голова РДА Олександр Горган.
Впродовж тренінгу представники успішних американських компаній розповідали про тернистий шлях до успіху та способи його досягнення. Разом з аудиторією розібралися, як на практиці визначити довгострокову мету і як бути з викликами, що підстерігають кожного з нас на шляху до неї.
З елементами візуалізації гості теоретизували поняття лідерства, класифікували на різновиди та виявили особливості управління. Спеціалісти з Америки на прикладі своїх успішних компаній описали філософію ведення бізнесу, розглянули аспекти корпоративної культури.
У дружній атмосфері інтерактивної бесіди учасники тренінгу говорили про важливість створення свого власного стандарту  управління, на кшталт Оклахомського, про який детально розповідали минулого разу. Такий власний стандарт слугуватиме зразком для керівників державних структур та бізнесу. Розглядалося таке актуальне поняття, як «leadership» (з англ. лідерство). 
Тренінг супроводжувався актуальними прикладами та постійним діалогом з аудиторією. У кожного присутнього була змога поставити запитання і отримати відповідь та цінну пораду.
Наприкінці заходу голова райдержадміністрації Олександр Горган підкреслив важливість проведення подібних заходів, що дають нам змогу переймати досвід кращих зарубіжних фахівців та удосконалюватись самим. 
Цей тренінг ще раз нагадав, наскільки важливо для кожного працівника знаходити діловий смисл у повсякденній рутині, не втрачаючи при цьому  своєї особистості, а навпаки, досягати її розвитку, відчувати цінність і насолоду від результатів своєї роботи, бути у гармонії із собою та своєю справою, адже тільки так можна досягнути найкращих і продуктивних результатів.

Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 391 | Додав: slovo
comments powered by Disqus