Головна » 2013 » Березень » 16 » Без жінки нічого не зробиш, це зрозумів навіть Всевишній...
12:48
Без жінки нічого не зробиш, це зрозумів навіть Всевишній...
Усе навколо прокидається, від зимової сплячки, у повітрі вже відчувається подих довгоочікуваної весни, який ніби оживляє кожну рослинку. Свято 8 березня – день краси, жіночності, тендітності пройшло, але питання, якою повинна бути справжня жінка, залишилося. Перебуваючи нещодавно у справах на автостанції «Полісся», я вирішила пошукати відповіді серед чоловіків Вишгородщини, які користуються маршрутками, що обслуговують наш район. Адже хто як не вони знають, якою саме повинна бути справжня жінка? 

Справжня жінка, як витвір мистецтва – незрівнянна, неповторна. Вона повинна бути оригінальною, не схожою на інших. 
Артем, підприємець

Для мене жінка – це щось духовно чисте. Справжня жінка, не буде бродити вулицями з візочком і цигаркою в зубах. Не буде лаятися. Єдине, що можу сказати, що свою ще не знайшов. Куди не подивися, то невихована, то зі шкідливими звичками… 
Михайло, вантажник

Справжня – несхожа на інших, у якої є «магніт», що притягує до себе. У неї має бути нестандартне мислення. Мене приваблюють розумні жінки, з власною точкою зору, при цьому вони повинні бути красивими. З такими хочеться бути разом. 
Олексій, журналіст

Ну, для мене – це вдале поєднання красуні з глибоко-філософським розумом, загадковість, яка створює образ непідступності – яскравий приклад жіночності. Загострений материнський інстинкт – мій ідеал, але, як показує життя, почуття до ідеалу взаємними не бувають. 
Євген, студент

Якщо справжня, то це ідеальна. Вона повинна бути люблячою, кохати тебе, незважаючи в якому фінансовому і моральному стані ти перебуваєш. А все інше прийде з часом. 
Михайло, пенсіонер

Справжня жінка – з якою я відчуваю себе справжнім чоловіком. Котрій потрібен мій захист, підтримка та опіка. Жінка, заради якої я зверну гори, та доведу, що вартий її кохання. 
Артем, водій

Ну, якою-якою?! Вона повинна бути гарною, і вважати себе гарною, також бути красива душею. Зовнішня привабливість не повинна залежати від зачіски та вбрання. Вона повинна бути розумною, доброю, з почуттям гумору. Дивлячись на неї в мене повинно виникати бажання оберігати її та захищати. 
Богдан, студент

Розпитувала Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Переглядів: 704 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus