Головна » 2014 » Липень » 12 » Батальйон готовий до маршу
10:46
Батальйон готовий до маршу
25-й батальйон територіальної оборони Київщини на 100 відсотків забезпечено бронежилетами. Це стало можливим після того, як уповноважений депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ярослав Москаленко передав ще 32 необхідних бронежилети до нав­чального центру Збройних Сил «Десна».
 
Основу батальйону складають добровольці з Вишгородського району. Незабаром хлопці будуть передислоковані до зони проведення АТО.
 
Перед використанням бронежилетів у бойових умовах військовики відстріляли  пластини четвертого рівня захисту. Перевірка амуніції пройшла успішно.
 
Крім бронежилетів, закуплено три дизель-генератори для забезпечення безперебійного енергоживлення в усіх необхідних місцях.
 
До слова, це не перша допомога 25-му батальйону. Два тижні тому Ярослав Москаленко придбав 460 карематів, щоб організувати солдатам мінімально необхідні умови для відпочинку і відновлення сил.
 
Уже декілька місяців активно реалізується кампанія «Збережи життя солдату». У рамках ініціативи народні депутати з групи «Суверенна європейська Україна» налагодили системну роботу щодо поставки на передову найнеобхіднішого – бронежилетів четвертого рівня захисту, сучасних рацій з великим радіусом дії, тепловізорів, спеціалізованих карет швидкої допомоги, захисних шоломів, різних елементів амуніції, медичних препаратів – усього, що дозволить убезпечити солдата від ризиків для життя і здоров’я.
 
Галина НАГОРНА, м. Вишгород
Категорія: Київщина | Переглядів: 389 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus