Головна » 2018 » Жовтень » 25

Внесено конструктивні зміни у програми

Внесено конструктивні зміни у програми

Минулого четверга у приміщенні адмінбудинку відбулося пленарне засідання чергової 32 сесії Вишгородської районної ради VII скликання. На сесії були присутні 29 депутатів. Провів сесію голова районної ради Ростислав Кириченко. У засіданні взяв участь голова райдержадміністрації Вячеслав Савенок. 
Після внесених змін та доповнень до порядку денного депутати заслухали перше питання «Про внесення змін до регламенту Вишгородської районної ради VII скликання, затвердженого рішенням районної ради від 17.12.2015 року №16-02-VII (зі змінами)» та підтримали його.
Сесія затвердила звіт Вишгородської райдержадміністрації про здійснення делегованих Вишгородською районною радою VІІ скликання повноважень за 2017 рік. Про виконання звіту доповів голова Вишгородської РДА Вячесла ... Читати далі »

Духовний подвиг не пропадає марно

Духовний подвиг не пропадає марно

За участю відомої журналістки, письменниці Маргарити Довгань у Лютізькій ЗОШ І-ІІ ст. проведено зустріч із учнями, присвячену поету-дисиденту, поету-праведнику і мученику Василю Стусу. Його земна життєва дорога – 47 років, із них – 13 років пройшло в ув’язненні. 
Про найбільшу вину поета перед комуністичним режимом дуже влучно сказав ведучий Олександр Шорбан, учень 10 класу, відкриваючи урок спогадів, словами із вірша В. Стуса:
... Всіх не злічити, всіх не розстріляти.
Але за що? Не можу зрозуміти.
За те, що Україну звали мати.
Що не цуралися її рясних суцвіть?
Любили слово рідне до загину,
Не йшли в мовчальники, в юрбу глухоніму
І боронили рідну Україну,
Немов мадонну-матінку саму.

Сценарій уро ... Читати далі »

Юні гандболістки – чемпіонки Київщини

Юні гандболістки – чемпіонки Київщини

У райцентрі Сквира відбувся чемпіонат Київської області з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2006 року народження. В змаганнях взяли участь команди з Рокитного, Вишгорода, Броварів, Миронівки та Сквири. 
Наші дівчата в підгрупі впевнено переграли своїх однолітків з Броварів – 15:7 та Миронівки – 12:3 і потрапили до фіналу, де зустрілися з непоступливими господарями – командою зі Сквири. Але наших дівчат вже було не зупинити. 
Вишгородські юні гандболістки без особливих проблем впевнено перемогли з рахунком 15:7 і стали кращою командою Київської області. Щиро вітаємо наших вихованок та досвідченого тренера – Євгена Земляного з цим успіхом. 
Ось імена переможців: Катерина Макаренко, Анастасія Оберемок ... Читати далі »