Головна » 2018 » Липень » 19

«Відділення біля дому»: головне – якість надання послуг

«Відділення біля дому»: головне – якість надання послуг

ПАТ «Укрпошта» оновлює свій бренд згідно з вимогами ХХІ століття. Сучасні зручні відділення, привітний персонал, автоматизований швидкий процес, мобільний додаток, розрахунок карткою і навіть кредитування. Тепер це можливо і доступно кожному. «Укрпошта» розширює не лише спектр послуг, а й відкриває нові відділення. Одне із них 18 липня відкрилося у Вишгороді на вулиці Шолуденка, 6-в.
Святкову стрічку урочисто перерізали в.о. генерального директора ПАТ «Укр­пошта» Ігор Смілянський та директор Київської міської дирекції ПАТ «Укрпошта» Валентин Олещенко. 
 «Ми прагнемо бути ближче для мешканців нових житлових мікрорайонів Києва та міст-супутників. Тому відкриваємо нові відділення. Це так звані «відділенн ... Читати далі »

Скорочуй, використовуй повторно, сортуй

Скорочуй, використовуй повторно, сортуй

Чи замислюєтесь ви про шкоду поліетилену, пластику, коли кидаєте пляшку на тротуар, у водойму? Чи є ви свідомим громадянином, який прагне зберегти планету чистою? У сучасному суспільстві важко відповідати всім викликам і не взяти пакет у супермаркеті. Але ЕКОрух набирає обертів в Україні, і тут Вишгородщина не пасе задніх. Однією із активних організацій, яка влаштовує суботники, пропагує сортування сміття, відмову від пластику та поліетилену, проводить екоуроки для школярів, руйнує стереотипи, що у селах не будуть сортувати сміття, та має на меті зберегти Вишгородський район чистим – це «ЧИСТО.Вишгород». Ми поспілкувалися із натхненницею створеної організації Валерією Гончаренко та розпитали про всі новомодні екотренди, які допоможуть жити людині у гармонії з природою. 
... Читати далі »

Борисфен, Данапріс, Славутич, Дніпро…

Борисфен, Данапріс, Славутич, Дніпро…

 Дніпро недарма вважається головною водною артерією України, виконуючи безліч функцій – судноплавство, вилов риби, відпочинок і, безсумнівно, забезпечення питною водою. Зараз воду з річки і дніпровських водосховищ використовують в якості питної близько 70% українців. Не дивно, що в даній ситуації особливо важливе значення повинно належати її якості. Чим нижче за течією Дніпра, тим вода гірша. 
Українські вчені сходяться на думці, що якість води з Дніпра погіршується, хоча і раніше її не використовували без попереднього очищення і вже звичного всім хлорування. Однак за останні десятиліття її якість значно впала. Водопровідні очисні споруди не завжди можуть запобігти потраплянню в питну воду значної кількості неорганічних та органічних забруднюючих речовин, спільна дія я ... Читати далі »