Головна » 2017 » Грудень » 21

Висока якість освіти для кожної дитини

Висока якість освіти для кожної дитини

День святого Миколая учні та педагогічний колектив Хотянівської ЗОШ  I-II ступенів відзначили по-особливому. На запрошення директора школи Тетяни Яковенко до них завітала міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Також до заходу долучилися заступник голови райдержадміністрації Марина Мельник, директор департаменту освіти і науки Київської облдерж­адміністрації Віра Рогова, начальник відділу освіти РДА Тетяна Фороща.
Метою такої зустрічі було не лише привітати учнів школи та педагогів зі святом, а й обговорити питання будівництва нової  школи. Ще рік тому директор Тетяна Яковенко звернулася до місцевих органів влади з проханням розглянути питання щодо спорудження нового приміщення. 
Хотянівська школа побудована ще в далекому 1957 році та розрахована на п&r ... Читати далі »

Турнір трьох Микол до Дня святого Миколая

Турнір трьох Микол до Дня святого Миколая

14 грудня у спортивному залі Вишгородської районної КДЮСШ відбувся традиційний дитячий турнір з футзалу до Дня святого Миколая. Шостий рік поспіль організатори турніру, а саме: три Миколи: Король, Горовий та Самсон запрошують на змагання учнів п’ятих класів вишгородських та районних ЗОШ. У турнірі взяло участь вісім команд, а саме: Вишгородська ЗОШ №1, гімназія «Інтелект», технічний ліцей, «Сузір’я», Старопетрівська та Демидівська школи  і дві школи з Нових Петрівців. Методом жеребкування команди були розподілені на дві групи, по чотири команди в кожній. Переможці груп виборювали кубок у фіналі, а команди, які посіли в групах другі місця, грали за бронзові медалі.
Учасників змагань привітали почесні гості: голова районної ради Ростислав Киричен ... Читати далі »

Зірка спогадів шкільного дитинства

Зірка спогадів шкільного дитинства

Є на землі дороге серцю місце… Берег дитинства, країна дитячих мрій, храм науки… Все це втілюється в єдиному понятті – рідна школа… Схиляються до самого даху наші крислаті тополі, посаджені руками перших випускників… Як непомітно плине час… 
14 грудня наша затишна шкільна оселя наповнилася чудовою музикою ювілейного свята… Зіркою спогадів злетіло шкільне дитинство… Випускники школи і сивочолі вчителі-пенсіонери, почесні гості і мудрі педагоги зібралися в шкільній світлиці на величне свято… Гортаючи шкільний фотоальбом, кожен згадував безтурботне дитинство та юність. Старі, пожовклі від часу фотографії спонукали вирушити в дивовижну подорож у часі та просторі: від минулого – у сьогодення та майбуття.
Розділи ... Читати далі »