Головна » 2017 » Травень » 25

Олександр Валентинович УСТИМЕНКО

Олександр Валентинович УСТИМЕНКО

19 травня голова Вишгородської райдержадміністрації Вячеслав Савенок на оперативному засіданні представив першого заступника голови Вишгородської райдержадміністрації. Ним став Олександр Устименко, який до цього працював на посаді першого заступника голови Василівської райдержадміністрації Запорізької області. Вячеслав Савенок побажав Олександру Устименку плідної роботи, сумлінного виконання службових обов’язків та досягнення високих результатів у своїй діяльності.
Олександр Валентинович Устименко – перший заступник голови Вишгородської районної державної адміністрації Київської області. Народився 14 вересня 1963 року в с. Ставище Попільнянського району Житомирської області. Має вищу освіту – у 1991 році закінчив Українську  юридичну академію (м. Харкі ... Читати далі »

У Пиляву, за враженнями

У Пиляву, за враженнями

Минулої п’ятниці учні та учителі Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відвідали музей військової техніки, розташований у Пиляві. Сухолуцький край – це розлогі ліси і зариблені водойми. У цій місцевості дихається легше і вільніше, а око тішать гарні краєвиди. 
Донедавна частина цих земель, як і Межигір’я, була закритою територією, загарбаною Віктором Януковичем задля власних захоплень – мисливства, рибальства та відпочинку. Із 2014 року ця територія стала відкритою для людей, а разом із нею – і музей військової техніки часів Другої світової війни, що розташований у Пиляві.  
Автобусом і трьома маршрутками учні Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 дісталися до Пиляви. Під відкритим небом, посеред лісу й неподалік берега річки експонуються зразки вій ... Читати далі »

Змагалися майстри швидкої води

Змагалися майстри швидкої води

Закінчується перша третина спортивного сезону для вихованців Вишгородської районної  ДЮСШ з водних видів спорту, і ми хочемо розповісти про її результати.
Незважаючи на примхи погоди – зимову хурделицю в квітні, 12-20 квітня в м. Дніпро відбулися змагання на кубок України з академічного веслування. Наш вихованець Євген Калін в двійці розпашній зайняв третє місце, а Дмитро Калін виступав у четвірці розпашній.
13-14 травня веслярі-академісти привезли з відкритого чемпіонату ДЮСШ з академічного веслування «Буревісник» (м. Київ) три нагороди – два золота і бронзу. Максим Кузнецов та Іван Язенок в двійці парній були першими серед дев’яти екіпажів. До речі, усі їхні суперники були старшими від наших спортсменів. Анатолій Дубницький в одиночці на дист ... Читати далі »