Головна » 2016 » Квітень » 14

Сьогодні старшокласники – завтра майбутні керівники

Сьогодні старшокласники – завтра майбутні керівники

Минулого вівторка будівля адмінбудинку у Вишгороді наповнилася голос­ним дитячим гомоном та сміхом. Дзвінке щебетання заповнило коридори – це старшокласники вишгородських шкіл прийшли побачити, як працюють очільники району та органи влади загалом.
Школярі знайомилися з роботою органів державної влади і органів місцевого самоврядування за ініціативи команди проекту «Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей» у Вишгородському районі, координатора Тараса Івасенка, та за підтримки голови райдержадміністрації Олександра Горгана, голови районної ради Ростислава Кириченка та Вишгородського міського голови Олексія Момота. Також участь у заході взяла Тетяна Бражнікова, секретар міської ради.
У великій залі учнів гостинно привітали очіл ... Читати далі »

Допомога – благородна справа

Допомога – благородна справа

У наш економічно нестабільний час найнезахищеними і малозабезпеченими є інваліди. У них, здебільшого, невеликі пенсії, обмежені можливості не тільки в коштах, а й у спілкуванні через різні хвороби.
На жаль, часто-густо про обділених долею людей згадують до певних свят чи до виборів, коли обіцянками-цяцянками долучають їхні голоси до омріяного депутатства.
Тож приємно, що на звернення районної організації ветеранів та благодійного фонду Святої Ольги, допомогти придбати інвалідний візок для ФАПу села Вища Дубечня відгукнувся їхній депутат Анатолій Потапенко, який нині вирішує їхні питання у районній раді і є заступником голови районної ради, членом районної організації ветеранів.
Допомагає і словом, і ділом – за особисті кошти придбав односельцям інвалідний візок для Ф ... Читати далі »

Футбол об’єднує всіх

Футбол об’єднує всіх

10 квітня  на стадіоні футбольного клубу «Діназ» у Лютіжі відбулося відкриття футбольної ліги учасників АТО. Організатором заходу є всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці разом», які зазначають  що будь-який спорт, а особ­ливо командний, допомагає бійцям реабілітуватись після війни. І звичайно, фронтовий дух боротьби можна мирно використовувати у футболі. Змагання відбуваються за підтримки Федерації футболу м. Києва та  народного депутата України Ярослава Москаленка. Наразі це єдиний регулярний турнір з футболу, офіційно зареєстрований у Федерації футболу України. 
У спортивному дійстві, окрім гравців та вболівальників, взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Горган, який привітав учасників змагань та побажав п ... Читати далі »