Головна » 2016 » Березень » 14

Незламна Надія: «Майдан у Росії буде!»

Незламна Надія: «Майдан у Росії буде!»

Уже майже 600 днів українська льотчиця Надія Савченко незаконно утримується в російській тюрмі. Російські слідчі звинувачують українську льотчицю у причетності до загибелі в 2014 році двох російських журналістів у Луганській області України. Прокурори вимагають 23 роки позбавлення волі для Савченко, плюс – штраф у розмірі 100 тисяч рублів за «незаконний перетин кордону». 
Надія Савченко 3 березня оголосила сухе голодування. У такий спосіб вона висловила протест проти затягування судового процесу – саме так вона розцінила рішення судді перенести на 9 березня її виступ з останнім словом.
 В останньому слові  суду, який відбувся у середу вранці, українська льотчиця заявила, що вона не визнає себе винною у причетності до вбивства журналістів і ... Читати далі »

Формейшн: вогонь запального танцю

Формейшн: вогонь запального танцю

27-28 лютого у Києві відбулися XXVII міжнародні змагання зі спортивного танцю «Парад надій-2016». Близько 1500 пар-учасників з України, Німеччини, Італії, Грузії взяли участь у змаганнях. У рамках цього спортивного заходу також відбувся чемпіонат України серед команд – формейшн. Ці змагання відрізняються від парного танцю тим, що команда, у складі якої шість чи вісім пар, повинна за 6 хвилин показати композицію з п’яти обов’язкових європейських або латиноамериканських танців з різноманітними швидкими перебудуваннями малюнку танцю.
«Парад надій» – це один з наймасштабніших міжнародних турнірів зі спортивних танців. в Україні він проходить уже у 28-й раз. Суддівська колегія формується з кращих майстрів бального танцю світу, танцювальні кол ... Читати далі »

Рушник золотий жіночої долі

Рушник золотий жіночої долі

 Із кожним кроком невпинного всесвітнього прогресу людство все більше віддаляється від гармонії з природою, усе швидше пролітає й людське життя. Статистика невблаганно свідчить, що не кожному українцю нині щастить дожити до пенсійного віку, не кажучи вже про довгожительство. Але час від часу життєві дороги  приводять до людей, які  багато проживши, не розгубили життєвого оптимізму, блиску в очах і посмішки на обличчі. До людей, у яких можна навчитися найзатребуванішої  науки у всі часи – науки жити, відноситься і Надія Данилівна Мороз, жителька Богданів, яка у ці березневі дні відзначила свій 90-річний ювілей. Вона просто живе і радіє кожному прожитому дню. 
– Не виняток і день народження, який відзначаю в першій декаді березня. В акурат після міжн ... Читати далі »