Головна » 2016 » Березень » 03

Рік розвитку соціальної інфраструктури

Рік розвитку соціальної інфраструктури

Відбувся завершальний етап заслуховування представників райдержадміністрацій щодо їх діяльності. Ще п’ять керівників районів відзвітували про соціально-економічний стан і розвиток районів. Керівники райдержадміністрацій звітували перед спеціально створеною комісією у складі голови Київської обл­держадміністрації Максима Мельничука, першого заступника Лева Парцхаладзе і заступника Андрія Янченка, керівника апарату КОДА Наталії Рідей, очільників структурних підрозділів обладміністрації, представників правоохоронних органів. Минулого понеділка заслухано керівників п’яти районів – Вишгородського, Макарівського, Миронівського, Іванківського і Поліського.
Першим представляв звіт голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган. Він зазначив, що 2015-й був рок ... Читати далі »

Читаємо книгу дітям уголос

Читаємо книгу дітям уголос

Бібліотека – один з найбільш древніх культурних інститутів людства. Про її роль і значення в житті людини можна говорити багато. А бібліотека на селі частіше за все носить особливий характер. Це найбільш доступний культурний заклад для місцевої громади, який виконує чимало завдань. Це своєрідний довідковий, інформаційний та освітній центр. 
Бібліотеки є осередком духовної культури, а значить надзвичайною цінністю. Бібліотечні працівники, як правило, є високоосвіченими, кваліфікованими фахівцями. Вони стають ще й ініціаторами цікавих починань серед громад у яких працюють, роблять відчутний внесок у формування та розвиток кращих морально-етичних якостей своїх користувачів. І дуже прикро, що їх неоцінена праця в наші дні стрімко втрачає популярність. А важливість існування бі ... Читати далі »

Зустріч з воїнами-земляками

Зустріч з воїнами-земляками

У Демидівській спеціалізованій школі відбулася зустріч школярів із воїнами АТО. 
Неоголошена війна на сході України  забирає найкращих синів, і ми не можемо про це мовчати. Першочергове завдання педагогічного колективу – донести біль втрати до наших учнів, виховувати патріотизм. Тому і проводимо такі заходи. У школі виготовлений куточок зі світлинами загиблих на Майдані. Наші учні є активними учасниками загальношкільних, районних, обласних та всеукраїнських етапів різноманітних конкурсів, виставок з патріотичного виховання. Залучаємо дітей до участі у проектах, виставках творчих робіт, лекторіях, інформативних та літературних годинах із використанням відеоматеріалів, благодійних акціях, під час яких у минулому навчальному році зібрано та передано значні кошти на допомо ... Читати далі »