Головна » 2016 » Січень » 06

Тепло, щастя і радість в домівках

Тепло, щастя і радість в домівках

«У державному бюджеті на 2016 рік заплановано значний ресурс на покращення життя українських військовослужбовців», – заявив секретар РНБО Олександр Турчинов напередодні Нового року на церемонії вручення ключів від квартир військовослужбовцям Національної гвардії України в Нових Петрівцях. 
 «Армія переможців неможлива без гідної зарплати, гідних умов проживання. Саме тому в держбюджеті на 2016 рік заплановано знач­ний ресурс на підвищення зарплат військово­службовцям, для будівництва нового житла, для створення гідних побутових умов у місцях несення служби», – сказав О. Турчинов. 
Секретар РНБО також привітав присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим. «Хочу побажати вам, щоб у ваших оселях завжди були радість і ... Читати далі »

Знання і досвід допоможуть у роботі

Знання і досвід допоможуть у роботі

31 грудня в актовій залі Вишгородської центральної районної лікарні відбулося офіційне представлення колективу медичного закладу головного лікаря Вишгородської ЦРЛ. Згідно з рішенням сесії районної ради на цю посаду призначено Івана В’ячеславовича Клюзка (на умовах контракту на п’ятирічний термін).
  Іван В’ячеславович Клюзко народився 1973 року в сім’ї хірургів, житель Вишгородського району. Після школи вступив до медичного училища, після закінчення якого продовжив навчання в медінституті. У 1997 вступив до інтернатури, яку проходив у 15-й клінічній лікарні м. Києва, де залишився працювати хірургом-ординатором. З 2004 року і до призначення головним лікарем ВЦРЛ працював завідуючим хірургічним відділенням №2 за пріоритетними напрямами в роботі: колопроктол ... Читати далі »

Нове життя бібліотеки

Нове життя бібліотеки

Напередодні Нового року у Демидівській сільській бібліотеці відбулось дитяче свято. За останній рік із книжкового затишшя бібліотека перетворилась на пожвавлений куточок, куди кожного дня біжить після школи дітвора.  Тут три діючі комп’ютери, за якими можна, якщо вдома немає Інтернету, навчитись користуватись сучасними технологіями, подивитись свіжу інформацію, почитати якусь нову книжку,  поспілкуватись із знайомими ровесниками.  
Завідуюча бібліотекою Н. Коваленко вміло створює теплу і душевну атмосферу для відвідувачів. За рік роботи Надія Іванівна організувала біля себе небайдужих дітей,  які допомогають їй, підтримують і дають поштовх до нових планів. Уже втретє проведено конкурс дитячих малюнків. Відвідувачі бібліотеки активно беруть участь у конкурсах. ... Читати далі »