Головна » 2015 » Жовтень » 15

Пріоритет: модернізація об’єктів соціальної сфери

Пріоритет: модернізація об’єктів соціальної сфери

15 жовтня у приміщенні Вишгородської райдержадміністрації відбулося останнє засідання 46-ї сесії Вишгородської районної ради VI скликання, під час якого розглянуто низку важливих питань, що стосуються соціально-економічної діяльності та подальшого розвитку району.
Першим питанням порядку денного розглянуто стан підготовки об’єктів комунальної власності району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 р.р.
Під час засідання затверджено звіт про витрачання коштів резервного фонду районного бюджету за липень, серпень, вересень 2015 року.
Внесено зміни до рішення районної ради від 25 червня 2015 року №591-44-VI «Про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Вишгородського району на 2015 рік».
 Одноголосно проголосували депутати за ... Читати далі »

Йдуть люди до святих місць

Йдуть люди до святих місць

Указом Президента України від 14 жовтня 2014 року прийнято рішення про відзначення Дня захисника Вітчизни у день святої Покрови.  Цього дня вдячні люди прийдуть до тих місць, де пролилась кров оборонців рідної землі, де поховані герої, які поклали своє життя на алтар Батьківщини. 
У кожному населеному пункті  братські могили, ці святі місця, майже скрізь і завжди знаходяться в доглянутому вигляді.
У Демидові, на сільському кладовищі, до Дня захисника Віт­чизни стараннями сільської ради оновлено меморіальну стелу, що була споруджена ще в 70-х роках минулого століття. Урочисто виглядає зараз меморіал: чорне плиткове обрамлення на землі гармонує з двома гранітними дошками, на яких викарбувано імена 249 односельчан, які загинули на фронтах Другої світової вій­ ... Читати далі »

Козацькі традиції – невмирущі

Козацькі традиції – невмирущі

Напередодні Покрови Святої Богородиці у Хотянівській загальноосвітній школі I-III ст. відбулося дитяче свято. До цієї дати та Дня захисника України були запрошені військовослужбовці, котрі брали участь в антитерористичній операції на східних теренах нашої держави. Святковий концерт на честь свята підготував педагогічний колектив Хотянівської загальноосвітньої школи, працівники сільської ради, учні, батьки та запрошені учасники АТО.
– Цього разу посвячуємо у козачата теперішніх другокласників, – розповідає директор Хотянівської школи Олена Нікуліна. – «Першачки» з гордовитою цікавістю спостерігають за посвятою своїх старших товаришів у козаки, адже наступного року передавати естафету будуть саме їм. А сьогодні троє справжніх героїв АТО взяли безпосередню у ... Читати далі »