Головна » 2015 » Травень » 26

З початку року платниками Київщини сплачено 2,3 млрд.

З початку року платниками Київщини сплачено 2,3 млрд.

Протягом перших чотирьох місяців поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування склали 2,3 млрд. грн.

Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування. ... Читати далі »

Платники Київщини поповнили бюджет

Платники Київщини поповнили бюджет

З початку 2015 року ГУ ДФС у Київській області до зведеного бюджету забезпечено надходження 3,6 млрд. гривень. В порівнянні з попереднім роком показник перевищений на 626,8 млн. грн. або на 21,1%.

Київська митниця ДФС забезпечила надходження до Державного бюджету України  9,9 млрд. гривень.

До загального фонду державного бюджету ГУ ДФС у Київській області зібрано 2,1 млрд. гривень. Темп росту до фактичного показника січня-квітня 2014 року у відповідних умовах складає 150,9 відс. або додатково майже 720 млн. гривень.

У розрізі основних платежів за січень-квітень 2015 року забезпечено надходження до державного бюджету податку на додану вартість 1,1 млрд. грн., що більше відповідного періоду м.р. у відповідних умовах на 43,4% або на 338,5 млн. гривень. Акцизного податку із вироблених в Україні ... Читати далі »

Київська митниця ДФС

Київська митниця ДФС

Київською митницею ДФС у квітні 2015 року забезпечено надходжень до Державного бюджету України  2,7 млрд. грн.

За результатами реалізації митницею заходів, спрямованих на  забезпечення максимальних надходжень та залучення наявних резервів, зокрема, в напрямку контролю за визначенням митної вартості товарів, їх класифікацією та країною походження, додатково у квітні 2015 року до Державного бюджету України надійшло 98,2 млн. гривень.

О ... Читати далі »