Головна » 2014 » Червень » 03

Пенсійний фонд України у Вишгородському районі

Пенсійний фонд України у Вишгородському районі

У непростих умовах сьогодення управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі докладає всіх зусиль для стабільної роботи галузі й недопущення будь-яких збоїв у нарахуванні та виплаті пенсій. Для багатьох пенсіонерів пенсія – це єдине джерело існування, тому забезпечення своєчасної виплати належних грошових сум – головне  завдання Пенсійного фонду.

З цим завданням працівники управління справляються. 02.06.2014 р. управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі розпочало фінансування пенсійних виплат червня. Потреба в коштах на забезпечення виплати пенсій та грошової допомоги жителям Вишгородщи ... Читати далі »

Розпорядження

Розпорядження

Про організацію проведення у Вишгородському районі обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади

Відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", на виконання розпорядження Кабінету  Міністрів  України   від 17 квітня 2014 року № 451-р "Про організацію проведення обговорення змін до Конституції України щодо ... Читати далі »