Головна » 2014 » Травень » 15

Підтримка підприємців Київщини

Підтримка підприємців Київщини

Володимир Шандра провів нараду із представниками підприємств- експортерів Київщини на тему практичного використання автономного преференційного торговельного режиму ЄС для України.

Захід відбувся у рамках розширеного засідання регіональної Ради підприємців Київської області. Мета наради — надати підприємцям області повну інформацію про переваги, які надає українському бізнесу автономний преференційний торгівельний режим ЄС для України, докладно повідомити про сертифікацію за європейськими стандартами товарів, отримання дозволів на експорт до ЄС, сертифікацію за європейськими стандартами виробництв та поглиблення діалогу між в ... Читати далі »

Семінар з розробки стратегії розвитку

Семінар з розробки стратегії розвитку

В Київській облдержадміністрації відбувся семінар з питань розробки Стратегії регіонального розвитку.

Володимир Шандра взяв участь в семінарі з розробки Стратегії розвитку Київської області до 2020 року, який проведено з метою окреслення програми розвитку Київської області, пошуку відповідних методів та інструментів реалізації. На заході були присутні експерти вищезазначеного Проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», представники Волинської, Миколаївської, Черкаської, Житомирської та Херсонської областей, керівники структурних підрозділів КОДА.

... Читати далі »

Екстрена допомога

Екстрена допомога

Київському обласному центру екстреної медичної допомоги передано ще 10 нових автомобілів.

14 травня Голова Київської ОДА вручив ключі від десяти повністю обладнаних спеціальним устаткуванням автомобілів співробітникам Київського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Нові машини отримали Богуславська, Броварська, Бучанська, Вишнівська, Кагарлицька, Макарівська, Обухівська та Сквирська підстанції екстреної медичної допомоги. Це вже друге оновлення автопарку обласного центру екстреної медичної допомоги. Раніше цього року заклад отримав 40 нових машин. У червні центр має отримати ще 8 нових мікроавтобусів. ... Читати далі »

Довідка

Довідка

Про стан правопорядку на території м. Вишгород та Вишгородського району з 05 по 12 травня 2014 року.

Протягом вказаного часу на території районуну зареєстровано 10 крадіжок майна, 12 дорожньо-транспортних пригод в результаті яких постраждало 1 особа, 11 повідомлень про пошкодження майна, 5 повідомлення про насильство в сім'ї, 5 повідомлень про тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров'я громадян, 5 факт вчинення правопорушення з шахрайських мотивів.

Працівника ... Читати далі »