Головна » 2014 » Січень » 16

На Київщині відкрили художню виставку

На Київщині відкрили художню виставку

Сьогодні у приміщенні Київської ОДА відбулося відкриття Всеукраїнської художньої виставки поетичної ілюстрації «І на оновленій землі ...», яка присвячена 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка, яка триватиме до 20 січня. 


Художники 11 регіонів України, а саме з Чернівецької, Луганської, Черкаської, Одеської та Хмельницької областей, а також міст Кременчуга, Дніпропетровська, Кривого Рогу, Севастополя, Києва та Київщини взяли участь у виставці, представивши свої мистецькі твори. 

Відомі майст ... Читати далі »

16.01.2014

Апаратна нарада

Апаратна нарада

Сьогодні під керівництвом голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка відбулася апаратна нарада, в якій взяли участь заступники голови облдержадміністрації та обласної ради, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації. 


Начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Подолянець доповів про виконання доручень Президента України про підготовку та організацію заходів з нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Зокрема, цього річ на Київщині передбачено проведення низки культурно-мистецьких, просвітницьких, спортивних, практично-методичних, реставр ... Читати далі »

16.01.2014