Головна » 2013 » Листопад » 14

Звільнення Тимошенко може бути соромом для України

Звільнення Тимошенко може бути соромом для України

Звільнення Тимошенко може бути соромом для України, особливо на тлі свідчень про її причетність до міжнародних схем відмивання грошей. 


Про це вчора під час прес-конференції заявив президент ОСО, міжнародної неурядової організації із боротьби з організованою злочинністю зі штаб-квартирою у Женеві (Organized Crime Observatory) Ніколас Гіаннакопулос (Nicolas Giannakopoulos). Повідомлення про це містяться на офіційному сайті організації та на сайті видання ... Читати далі »

14.11.2013

Дочь Тимошенко владеет апартаментами в Майами?

Дочь Тимошенко владеет апартаментами в Майами?

"У меня появилось документальное подтверждение довольно-таки роскошной жизни Евгении Тимошенко (Евгении Карр). 


Оказывается, она владеет апартаментами класса люкс в США. Штат Флорида. Город – Майами. А точнее – север Майами бич, в аккурат напротив знаменитых Багамских островов. 

Дом с эллингом для яхт на побережье Атлантического океана. Точный адрес: 3201 ne 183rd St, Sunny Isles Beach, Miami-Dade, Florida Соединенные Штаты Америки. Кому интересно – может глянуть в гуглмеп. 

Люкс апартаменты Евгении Тимош ... Читати далі »

14.11.2013

Крок назустріч

Крок назустріч

Сьогодні найголовніше для держави – зберегти економічну стабільність, яка опиняється під загрозою, враховуючи погіршення відносин з Росією. Якщо ми підпишемо Угоду з ЄС, то можемо втратити значені ринки збуту. Українська влада вже багато чого зробила для підписання асоціації настав час і Європі зробити крок назустріч. 


Хотілося б, щоб в умовах перехідного періоду українські підприємства не опинилися біля розбитого корита. Для цього Євросоюз повинен надати нам план фінансової підтримки, який передбачає надання кредитів під мінімальні відсотки до моменту набуття нами членства в ЄС. В тому числі – кредити Міжнародного валютного фонду. Також ... Читати далі »

14.11.2013