Головна » 2013 » Жовтень » 02

На Київщині розпочалася акція “Не будь байдужим”

На Київщині розпочалася акція “Не будь байдужим”

Про це сьогодні повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час зустрічі з працівниками районних соціальних служб та служб у справах дітей. 


- Діяльність влади спрямована у напрямку зменшення кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки. Це ті молоді громадяни, яким сьогодні потрібно приділяти значно більше уваги задля їх успішного майбутнього та повноцінного розвитку, - зазначив Анатолій Присяжнюк. 

Також губернатор повідомив, що на Київщині впро ... Читати далі »

02.10.2013

На Київщині відсвяткували новосілля родини Бондарів

На Київщині відсвяткували новосілля родини Бондарів

У селі Ленінське, що на Київщині дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) родини Бондарів урочисто відсвяткували новосілля. Мама Зінаїда Дмитрівна і тато Петро Степанович Бондарі понад 20 років віддають тепло своїх сердець дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. 

 
Сьогодні у сім’ї виховується 11 дітей, а загалом путівку в життя вже отримало 26 вихованців. На гостину до сім`ї завітало надзвичайно багато людей ще й з нагоди Дня народження мами, яка зуміла згуртувати довкола себе чимало однодумців у важливій справі - вихованні дітлахів. 
 
- Перед кожною районною владою, перед ... Читати далі »

На Київщині відкрито 58 дитячих будинків сімейного типу

На Київщині відкрито 58 дитячих будинків сімейного типу

Про це сьогодні повідомив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк під час відкриття дитячого будинку сімейного типу сім’ї Надії та Володимира Резмерів що в Києво-Святошинському районі. 


Будинок загальною площею 385 кв.м., трьохверховий, цегляний, газифікований, електрифікований, наявні водогін, каналізація. У будинку 21 житлова кімната, 8 санвузлів та 3 кухні. Сім’я забезпечена меблями, побутовою технікою. Діти мають місця для відпочинку та місця для виконання уроків, читання та відпочинку. Родина Резмерів має двох власних дітей та ще п’ятеро дітей, позбавлених батьківського піклування, вони взяли під свою опіку. До кінця ... Читати далі »

02.10.2013